mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 81 elem 9 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Darnay, Livia ✉
;
Barko, Annamaria
;
Hidas, Karina
;
Pataki, Fanni Anna
;
Miklos, Gabriella
;
Suranyi, Jozsef
;
Laczay, Peter
Comparison of quality properties of powder milk-based camel cheese depending on calf rennet concentration and microbial transglutaminase
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, 8 p.
(2024)
DOI
WoS
Közlemény:34636243
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34636243]
[Egyeztetett]
2.
Darnay, Livia ✉
;
Barko, Annamaria
;
Hidas, Karina
;
Pataki, Fanni Anna
;
Miklos, Gabriella
;
Suranyi, Jozsef
;
Laczay, Peter
Comparison of quality properties of pasteurized milk-based camel cheese depending on calf rennet concentration and microbial transglutaminase
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY
, 8 p.
(2024)
DOI
WoS
Közlemény:34636242
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34636242]
[Egyeztetett]
3.
Adrienn, Varga-Tóth
;
Csaba, Németh
;
Majd, Elayan
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Zsolt, Oltványi
;
József, Surányi
;
László, Friedrich
Comparison study of a Hungarian dairy sweet bar and its egg white alternative
In: Afrim, Hamidi; Bledar, Bisha; Mentor, Alishani; Karsten, Giffey (szerk.)
International Symposium "Integrated approaches to environmental, animal and human health" Book of abstracts
Prizren, Koszovó :
Universitet u Prishtini, Učiteljski fakultet Prizren-Leposavić
(2023)
26 p.
p. 22
Közlemény:34109110
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34109110]
[Admin láttamozott]
4.
Hidas, Karina Ilona
;
Nyulas-Zeke, Ildikó Csilla
;
Szepessy, Anna
;
Romvári, Vivien
;
Gerhart, Krisztina
;
Surányi, József
;
Laczay, Péter
;
Darnay, Lívia ✉
Physical properties of hemp drink-based ice cream with different plant proteins guar gum and microbial transglutaminase
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
182
Paper: 114865 , 10 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33999614
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33999614]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
5.
Munkhnasan, Enkhbold
;
Attila, Lőrincz
;
Majd, Elayan
;
László, Friedrich
;
József, Surányi
;
Adrienn, Tóth
Improvement of shelf-life of beef using lactic acid, ascorbic acid mixture and potassium sorbate
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN
42
pp. 45-50. , 6 p.
(2023)
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33734217
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33734217]
[Admin láttamozott]
6.
Csurka, Tamás ✉
;
Varga-Tóth, Adrienn
;
Kühn, Dorottya
;
Hitka, Géza
;
Badak-Kerti, Katalin
;
Alpár, Boglárka
;
Surányi, József
;
Friedrich, László Ferenc
;
Pásztor-Huszár, Klára
Comparison of techno-functional and sensory properties of sponge cakes made with egg powder and different quality of powdered blood products for substituting egg allergen and developing functional food
FRONTIERS IN NUTRITION
9
Paper: 979594
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33120037
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 3 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33120037]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 3, Függő: 3, Nem jelölt: 0
7.
Munkhnasan, Enkhbold
;
Attila, Lőrincz
;
Majd, Elayan
;
László, Friedrich
;
József, Surányi
;
Adrienn, Tóth
Improvement of shelf-life of beef using lactic acid, ascorbic acid mxiture and potasium sorbate
In: Kakurinov, Vladimir (szerk.)
Food Quality and Safety, Health and Nutrition NUTRICON 2022 : Book of Abstracts
Skopje, Macedónia :
Consulting and Training Center KEY
(2022)
pp. 48-49. , 2 p.
Közlemény:32901231
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[32901231]
[Admin láttamozott]
8.
Munkhnasan, Enkhbold
;
Attila, Lőrincz
;
Majd, Elayan
;
László, Friedrich
;
József, Surányi
;
Adrienn, Tóth
Improvement of shelf-life of beef using lactic acid, Na-ascorbate mixture, and potassium sorbate
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.)
4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország :
Élelmiszertudományért OKF Alapítvány
(2022)
p. 58
Közlemény:32901166
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[32901166]
[Admin láttamozott]
9.
Darnay, Lívia ✉
;
Vitális, Flóra
;
Szepessy, Anna
;
Bencze, Dávid
;
Csurka, Tamás
;
Surányi, József
;
Laczay, Péter
;
Firtha, Ferenc
Comparison of different visual methods to follow the effect of milk heat treatment and MTGase on appearance of semi-hard buffalo cheese
FOOD CONTROL
139
Paper: 109049 , 7 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:32837333
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 3 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 4 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32837333]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 3, Függő: 2, Nem jelölt: 0
10.
Munkhnasan, Enkhbold
;
Tóth, Adrienn
;
Majd, Elayan
;
Friedrich, László
;
Surányi, József
;
Lőrincz, Attila
Possibilities for game meat processing in Hungary
ACTA AGRONOMICA ÓVÁRIENSIS
62
:
Különszám 3.
pp. 40-45. , 6 p.
(2021)
REAL
Teljes dokumentum
Közlemény:34796098
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34796098]
[Nyilvános]
2024-09-20 00:46
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás