mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Physical properties of hemp drink-based ice cream with different plant proteins guar gum and microbial transglutaminase
Hidas, Karina Ilona [Hidas, Karina Ilona (Élelmiszertudomány), szerző] Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológ... (MATE / ÉTTI / ÉTK)
;
Nyulas-Zeke, Ildikó Csilla [Nyulasné Zeke, Ildikó Csilla (Élelmiszertudomány), szerző] Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológ... (MATE / ÉTTI / ÉTK)
;
Szepessy, Anna
;
Romvári, Vivien [Romvári, Vivien (táplálkozástudomány), szerző] Egészségtudományi Kar (SE)
;
Gerhart, Krisztina
;
Surányi, József [Surányi, József (Élelmiszer-tudomány), szerző] Állatitermék és Élelmiszertartósítási Technológ... (MATE / ÉTTI / ÉTK)
;
Laczay, Péter [Laczay, Péter (Élelmiszer-higién...), szerző] Élelmiszer-higiéniai tanszék (ÁTE / ÉTI)
;
Darnay, Lívia ✉ [Darnay, Lívia (Élelmiszertudomány), szerző] Élelmiszer-higiéniai tanszék (ÁTE / ÉTI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127
182
Paper: 114865
, 10 p.
2023
SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
MTMT: 33999614
DOI:
10.1016/j.lwt.2023.114865
WoS:
001042690400001
Scopus:
85160417605
Támogatások:
(TKP2020-NKA-16) Támogató: NKFIH
Idézők (7)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-03-29 22:33
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás