1.
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 86 Paper: 103366 (2023)
Közlemény:33812357 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 1 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33812357] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 1, Függő: 1, Nem jelölt: 0
2.
TOXINS 15 : 3 p. 195 , 25 p. (2023)
Közlemény:33686734 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 21 | Független: 21 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 21 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 21 | DOI jelölt: 21 (Nem nyilvános: 1)
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33686734] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 21, Független: 21, Függő: 0, Nem jelölt: 0
3.
TOXINS 14 : 2 Paper: 115 , 34 p. (2022)
Közlemény:32644330 Egyeztetett Forrás Idéző Duplumgyanú Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 13 | Független: 10 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 8 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 12
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32644330] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 13, Független: 10, Függő: 3, Nem jelölt: 0
4.
Miklós, G. ✉ ; Angeli, C. ; Ambrus, Á. ; Nagy, A. ; Kardos, V. ; Zentai, A. ; Kerekes, K. ; Farkas, Z. ; Józwiak, Á. ; Bartók, T.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 12 Paper: 669714 (2021)
Közlemény:32065233 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Hozzászólás, helyreigazítás ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Hozzászólás, helyreigazítás (Folyóiratcikk) | Tudományos[32065233] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
5.
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY 11 Paper: 1916 , 21 p. (2020)
Közlemény:31454659 Nyilvános Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 64 | Független: 60 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 58 | Scopus jelölt: 49 | WoS/Scopus jelölt: 64 | DOI jelölt: 63
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31454659] [Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 64, Független: 60, Függő: 4, Nem jelölt: 0
6.
TOXINS 11 : 12 Paper: 709 , 14 p. (2019)
Közlemény:30966368 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 22 | Független: 21 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 19 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 21 | DOI jelölt: 21
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30966368] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 22, Független: 21, Függő: 1, Nem jelölt: 0
7.
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 89 pp. 67-72. , 6 p. (2016)
Közlemény:3199217 Nyilvános Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 24 | Független: 21 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 22 | Scopus jelölt: 18 | WoS/Scopus jelölt: 24 | DOI jelölt: 23
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3199217] [Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 24, Független: 21, Függő: 3, Nem jelölt: 0
8.
Budapesti Corvinus Egyetem, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola, Ambrus Árpád Disszertáció benyújtásának éve: 2015, Védés éve: 2015 Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2016
Zárolt Közlemény:3088942 Egyeztetett Forrás Disszertáció (PhD ) Tudományos
PhD (Disszertáció) | Tudományos[3088942] [Egyeztetett]
9.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61 : 4 pp. 800-847. , 48 p. (2015)
Közlemény:3334920 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3334920] [Admin láttamozott]
10.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 61 : 3 pp. 680-719. , 40 p. (2015)
Közlemény:3334918 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3334918] [Admin láttamozott]
2025-05-18 13:19