mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága
Báti, Anikó [Báti, Anikó (Táplálkozáskultúr...), szerk.] Néprajztudományi Intézet (HRN BTK)
Magyar nyelvű Tanulmánykötet (Könyv) Tudományos
Megjelent: HUN-REN Bölcsészettudományi Kutatóközpont Néprajztudományi Intézet, Budapest, Magyarország
2023
Sorozatok:
Néprajztudományi Könyvtár 3003-9800 3003-9967, 2
Azonosítók
MTMT: 34491747
DOI:
10.61380/978-963-567-072-7
ISBN:
9789635670727
REAL:
184281
Egyéb URL:
https://nti.abtk.hu/hu/kiadvanyok/kiadvanytar/neprajztudomanyi-konyvtar/797-neprajztudomanyi-konyvtar-2
Fejezetek
Umbrai Laura. Étkeztetés az iskolában és az utcán. A menza történeti gyökerei Budapesten. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 15-36
Nickel Vira Réka. „A gyerekek nem szívesen eszik azt, amit előírás szerint enniük kellene…” A gyermek-közétkeztetés vizsgálata történeti távlatokban. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 37-70
Bali János. A kortárs tömegkultúra gasztronómiai mintáinak hatása a gyermekek-közétkeztetésére. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 71-82
Báti Anikó. Az iskolai gyermekétkeztetés interdiszciplináris kutatásának lehetőségei. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 83-123
Husz Ildikó. A szünidei gyermekétkeztetés társadalmi beágyazottsága a rászorultság és az érdemesség diskurzusai alapján. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 125-149
Kelemen Katalin. „Menzapiac”. A kereslet és a kínálat tipikus jellemzői. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 151-171
Bereczki Ibolya. Választhatunk-e étlapot? Menzai étlapok, iskolai menük, a gyermek- közétkeztetés lenyomatai az interneten innen és túl. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 173-200
Juhász Katalin. Táplálkozás vagy étkezés? Az evés rítusai a menzán, különös tekintettel az asztali áldásokra. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 201-235
Kapitány Ágnes et al. Az étkezés jelrendszere – étkezés és identitás. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 237-249
Greiner Erika et al. A magyar gyermekélelmezési rendszer kialakulása. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 251-259
Zentai Andrea et al. A gyermek-közétkeztetés táplálkozásegészségügyi jelentősége. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 261-266
Csajbókné Csobod Éva et al. A dietetikus és az élelmezésvezető szerepe a közétkeztetésben és képzésük lehetőségei hazánkban. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 267-284
Kiss Anna et al. Hogyan látják az élelmezésvezetők az iskolai közétkeztetést? Kerekasztal-beszélgetés kvalitatív tartalomelemzése a menzáról. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 285-313
Bársony Tamás. A közétkeztetési konyhák világának néprajzi vizsgálata. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 315-324
Góg Angéla. A jövő asztala – menza. (2023) Megjelent: Menzadimenziók. A gyermek-közétkeztetés társadalmi beágyazottsága pp. 325-340
Idézők (1)
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-04 01:50
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás