mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 33 elem 4 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Curik, Ino ✉
;
Kövér, György
;
Farkas, János
;
Szendrő, Zsolt
;
Romvári, Róbert
;
Sölkner, Johann
;
Nagy, Istvan ✉
Inbreeding depression for kit survival at birth in a rabbit population under long-term selection
GENETICS SELECTION EVOLUTION
52
Paper: 39 , 13 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31374669
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 0 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31374669]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 0, Függő: 3, Nem jelölt: 0
2.
Varga-Visi, É ✉
;
Toxanbayeva, B
;
Andrássyné Baka, G
;
Romvári, R
Shelf life and quality of Bologna-type fat reduced turkey sausage
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
49
:
1
pp. 60-68. , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Közlemény:31260544
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31260544]
[Admin láttamozott]
3.
Tóth, Tamás
;
Paul, Joseph Mwangi
;
Andrássyné, Baka Gabriella
;
Bázár, György
A tehéntej zsírsavösszetételének javítása takarmányozás útján
AGRO NAPLÓ
22
:
5
pp. 101-102. , 2 p.
(2018)
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:3368749
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Ismeretterjesztő
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő
[3368749]
[Egyeztetett]
4.
Bázár, György
;
Romvári, Róbert
;
Tóth, Tamás
A közeli infravörös spektroszkópia mint korrelatív gyorsvizsgálati módszer gyakorlati értékelése
AGRO NAPLÓ
22
:
3
pp. 99-100. , 2 p.
(2018)
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:3347018
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Rövid közlemény )
Ismeretterjesztő
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő
[3347018]
[Admin láttamozott]
5.
Varga-Visi, É. ✉
;
Toxanbayeva, B.
;
Andrássyné Baka, G.
;
Romvári, R.
Textural properties of turkey sausage using pea fiber or potato starch as fat replacers
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
47
:
1
pp. 36-43. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Közlemény:3340669
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 4 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 4 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3340669]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 4, Függő: 1, Nem jelölt: 0
6.
Szabó, V
;
Bázár, Gy
;
Andrássy-Baka, G ✉
Egyes húskészítményekkel szemben támasztott modern kori elvárásaink és a funkcionális termékek fejlesztésének legújabb irányvonalai – irodalmi áttekintés (review)
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
21
:
1
pp. 42-52. , 11 p.
(2017)
Kiadónál
Teljes dokumentum
Közlemény:3313648
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3313648]
[Egyeztetett]
7.
Pápai, Gréta
;
Szabó-Fodor, Judit
;
Bóta, Brigitta
;
Andrássyné, Baka Gabriella
;
Antal, Otília Tamara
;
Naár, Zoltán
;
Vargáné, Visi Éva
Savó hozzáadásának hatása pro- és szinbiotikus fermentált tejtermékek minőségére a tárolás során
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
71
:
2
pp. 27-33. , 7 p.
(2017)
Matarka
Közlemény:3253008
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3253008]
[Egyeztetett]
8.
Kacsala, L
;
Szendrő, Zs
;
Radnai, I
;
Gerencsér, Zs
;
Ács, V
;
Terhes, K
;
Andrássyné, Baka G
;
Kasza, R
;
Odermatt, M
;
Matics, Zs
Szopósnyulak tejpor alapú szilárd kiegészítő takarmányozása korai életszakaszban [Milk powder based solid additional feeding of suckling rabbit kits in early age]
In: Matics, Zsolt (szerk.)
29. Nyúltenyésztési Tudományos Nap
Kaposvár, Magyarország :
Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar
(2017)
125 p.
pp. 81-84. , 4 p.
Közlemény:3238597
Egyeztetett
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[3238597]
[Egyeztetett]
9.
Concollato, A
;
Parisi, G
;
Masoero, G
;
Romvàri, R
;
Olsen, R -E
;
Dalle, Zotte A
Carbon monoxide stunning of Atlantic salmon (Salmo salar L.) modifies rigor mortis and sensory traits as revealed by NIRS and other instruments
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE
96
:
10
pp. 3524-3535. , 12 p.
(2016)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3110935
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 4 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 6 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3110935]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 4, Függő: 2, Nem jelölt: 0
10.
Czakó, B
;
Bázár, gy
;
Donkó, T
;
Éles, V
;
Matics, Zs
;
Gerencsér, Zs
;
Radnai, I
;
Szendrő, Zs
;
Romvári, R
;
Nagy, I
A nyúl hátsó láb zsírtartalmának becslése közeli infravörös sprektroszkópiával 11 hetes Pannon fehér nyulakban
: Előzetes eredmények
In: Matics, Zsolt (szerk.)
28. Nyúltenyésztési Tudományos Nap
Kaposvár, Magyarország :
Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar
(2016)
119 p.
pp. 39-43. , 5 p.
Közlemény:3072301
Egyeztetett
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[3072301]
[Egyeztetett]
2023-09-24 10:19
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás