1.
GENETICS SELECTION EVOLUTION 52 Paper: 39 , 13 p. (2020)
Közlemény:31374669 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4 | Független: 1 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31374669] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 1, Függő: 3, Nem jelölt: 0
2.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 49 : 1 pp. 60-68. , 9 p. (2020)
Közlemény:31260544 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31260544] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
3.
AGRO NAPLÓ 22 : 5 pp. 101-102. , 2 p. (2018)
Közlemény:3368749 Egyeztetett Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Ismeretterjesztő
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő[3368749] [Egyeztetett]
4.
AGRO NAPLÓ 22 : 3 pp. 99-100. , 2 p. (2018)
Közlemény:3347018 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Rövid közlemény ) Ismeretterjesztő
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő[3347018] [Admin láttamozott]
5.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 47 : 1 pp. 36-43. , 8 p. (2018)
Közlemény:3340669 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8 | Független: 7 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3340669] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 7, Függő: 1, Nem jelölt: 0
6.
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3313648] [Egyeztetett]
7.
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 71 : 2 pp. 27-33. , 7 p. (2017)
Közlemény:3253008 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3253008] [Egyeztetett]
8.
In: Matics, Zsolt (szerk.) 29. Nyúltenyésztési Tudományos Nap
Kaposvár, Magyarország : Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar (2017) 125 p. pp. 81-84. , 4 p.
Közlemény:3238597 Egyeztetett Forrás Idéző Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[3238597] [Egyeztetett]
9.
Concollato, A ; Parisi, G ; Masoero, G ; Romvàri, R ; Olsen, R -E ; Dalle, Zotte A
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 96 : 10 pp. 3524-3535. , 12 p. (2016)
Közlemény:3110935 Egyeztetett Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6 | Független: 4 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 6 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3110935] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 4, Függő: 2, Nem jelölt: 0
10.
In: Matics, Zsolt (szerk.) 28. Nyúltenyésztési Tudományos Nap
Kaposvár, Magyarország : Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar (2016) 119 p. pp. 39-43. , 5 p.
Közlemény:3072301 Egyeztetett Forrás Idéző Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[3072301] [Egyeztetett]
2024-04-27 06:21