mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Shelf life and quality of Bologna-type fat reduced turkey sausage
Varga-Visi, É ✉ [Vargáné Visi, Éva (Agrártudomány), szerző] Biokémiai Tanszék (SZIE / AKK / ÉBÁI)
;
Toxanbayeva, B [Toxanbayeva, Botagoz (agrártudomány, él...), szerző] Állattenyésztési Tudományok Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Andrássyné Baka, G [Andrássy, Zoltánné (Állattenyésztés, ...), szerző] Táplálkozástudományi és Termeléstechnológiai Ta... (SZIE / AKK / TTTFI)
;
Romvári, R [Romvári, Róbert (Állattenyésztés), szerző] Állatgenetikai és Biotechnológiai Tanszék (SZIE / AKK / ÁTI); Mezőgazdasági Termékminősítési Tanszék (KE / AKK / ÉMTMI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535
49
(1)
pp. 60-68
2020
SJR Scopus - Food Science: Q3
Azonosítók
MTMT: 31260544
DOI:
10.1556/066.2020.49.1.8
WoS:
000521750200008
REAL:
108123
Scopus:
85082690802
Teljes dokumentum:
https://akademiai.com/doi/pdf/10.1556/066.2020.49.1.8
Támogatások:
Tudományos utánpótlás erősítése a hallgatók tudományos műhelyeinek és programjainak támogatásával...(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00005) Támogató: EFOP-VEKOP
Idézők (1)
Idézett közlemények (3)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-06-18 23:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás