1.
JOURNAL OF AGRICULTURE AND FOOD RESEARCH 15 Paper: 100925 (2024)
Közlemény:34440143 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34440143] [Egyeztetett]
2.
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES 19 : 1 pp. 35-50. , 16 p. (2023)
Közlemény:34154449 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34154449] [Egyeztetett]
3.
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 6 Paper: 100508 (2023)
Közlemény:33779897 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33779897] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
4.
Szakál, Dorina ; Fehér, Orsolya ; Szlovencsák, Luca ; Gere, Attila
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 72 : 1-2 pp. 2-5. , 4 p. (2022)
Közlemény:34233316 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34233316] [Admin láttamozott]
5.
APPLIED SCIENCES-BASEL 12 : 14 Paper: 6899 (2022)
Közlemény:32923718 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32923718] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
6.
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország : Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) pp. 43-43. , 122 p.
Közlemény:32875633 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[32875633] [Admin láttamozott]
7.
MAGYAR ÁLLATORVOSOK LAPJA 144 : 1 pp. 45-48. , 4 p. (2022)
Közlemény:32613829 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32613829] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
8.
BRITISH FOOD JOURNAL 124 : 4 pp. 1204-1220. , 17 p. (2022)
Közlemény:32174007 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32174007] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
9.
Gabay, Gillie ; Gere, Attila ✉ ; Fehér, Orsolya ; Bellissimo, Nick ; Moskowitz, Howard
HELIYON 7 : 12 Paper: e08535 (2021)
Közlemény:32587905 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32587905] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
BORÁSZATI FÜZETEK XXXI. : 3 pp. 34-39. , 6 p. (2021)
Közlemény:32093887 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32093887] [Admin láttamozott]
2024-05-07 06:35