Mikroszűrés során alkalmazott hőmérséklet hatásának vizsgálata a tej kazein és savófehérje frakcióinak részarányára RP-HPLC módszerrel

Buzás, Henrietta [Buzás, Henrietta (Élelmiszertudományok), author] Faculty of Agricultural and Food Sciences; Wittmann Antal Plant-, Animal- and Food Science... (AKFM); Szafner, Gábor [Szafner, Gábor (Élelmiszertudományok), author]; Bukovics, Solveig; Kovács, Attila József [Kovács, Attila József (Mezőgazdasági any...), author] Faculty of Agricultural and Food Sciences; Department of Biosystems and Food Engineering (FAFS)

Hungarian Abstract (Chapter in Book) Scientific
    Identifiers
    • MTMT: 32654031
    Fundings:
    • Innovatív tudományos műhelyek a hazai agrár felsőoktatásban(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008) Funder: EFOP-VEKOP
    • Nemzeti Tehetség Program(NTP-SZKOLL-19-0053)
    Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
    2025-04-16 16:18