mtmt
The Hungarian Scientific Bibliography
XML
JSON
Public search
Magyarul
Mikroszűrés során alkalmazott hőmérséklet hatásának vizsgálata a tej kazein és savófehérje frakcióinak részarányára RP-HPLC módszerrel
Buzás, Henrietta [Buzás, Henrietta (Élelmiszertudományok), author] Faculty of Agricultural and Food Sciences; Wittmann Antal Plant-, Animal- and Food Science... (AKFM)
;
Szafner, Gábor [Szafner, Gábor (Élelmiszertudományok), author]
;
Bukovics, Solveig
;
Kovács, Attila József [Kovács, Attila József (Mezőgazdasági any...), author] Faculty of Agricultural and Food Sciences; Department of Biosystems and Food Engineering (FAFS)
Hungarian Abstract (Chapter in Book) Scientific
Published:
Barna Boglárka Johanna. XXIII. Tavaszi Szél Konferencia 2020. Absztraktkötet: MI és a tudomány jövője. (2020) ISBN:9786155586705
p. 29
Identifiers
MTMT: 32654031
Fundings:
Innovatív tudományos műhelyek a hazai agrár felsőoktatásban(EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00008) Funder: EFOP-VEKOP
Nemzeti Tehetség Program(NTP-SZKOLL-19-0053)
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Copy
Print
2025-04-16 16:18
×
Export list as bibliography
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Print
Copy