Kuki A et al. Identification of Silymarin Constituents: An Improved HPLC-MS Method. (2012) CHROMATOGRAPHIA 0009-5893 1612-1112 75 3-4 175-180, 1999134
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1999134]
  1. Napolitano Jose et al. HiFSA Fingerprinting Applied to Isomers with Near-Identical NMR Spectra: The Silybin/Isosilybin Case. (2013) JOURNAL OF ORGANIC CHEMISTRY 0022-3263 1520-6904 78 7 2827-2839
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26076560] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26076560, Kapcsolat: 23209708
  2. Khan MA et al. Effects of light regimes on in vitro seed germination and silymarin content in Silybum marianum. (2013) INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS 0926-6690 46 105-110
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23209709] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23209709, Kapcsolat: 23209709
  3. Cufí S et al. Silibinin suppresses EMT-driven erlotinib resistance by reversing the high miR-21/low miR-200c signature in vivo. (2013) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 3
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23873303] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 23873303, Kapcsolat: 24060209
  4. Cufí S et al. Silibinin meglumine, a water-soluble form of milk thistle silymarin, is an orally active anti-cancer agent that impedes the epithelial-to-mesenchymal transition (EMT) in EGFR-mutant non-small-cell lung carcinoma cells. (2013) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 1873-6351 60 360-368
    Folyóiratcikk/Tudományos[24060210] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24060210, Kapcsolat: 24060210
  5. Llorent-Martínez EJ et al. Quantitation of Selected Polyphenols in Plant-Based Food Supplements by Liquid Chromatography–Ion Trap Mass Spectrometry. (2014) FOOD ANALYTICAL METHODS 1936-9751 1936-976X 7 10 2177-2183
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24453211] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24453211, Kapcsolat: 24453211
  6. Fehér P. Topical application of Silybum marianum extract. (2012) J. Med. Ar. 14 2 5-8
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24469871] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24469871, Kapcsolat: 24469871
  7. Al-Anbari H. Effects of silymarin, N-acetylcysteine and selenium in the treatment of papulopustular acne. (2012) OXIDANTS AND ANTIOXIDANTS IN MEDICAL SCIENCE 2146-8389 1 3 201-207
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24469888] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24469888, Kapcsolat: 24469888
  8. Mudge Elizabeth et al. Optimization and single-laboratory validation of a method for the determination of flavonolignans in milk thistle seeds by high-performance liquid chromatography with ultraviolet detection. (2015) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 407 25 7657-7666
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25353194] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25353194, Kapcsolat: 25353194
  9. Fehér Pálma et al. Hepatoprotective effects of a self-micro emulsifying drug delivery system containing Silybum marianum native seed oil against experimentally induced liver injury. (2015) PHARMAZIE 0031-7144 70 231-238
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2878268] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 2878268, Kapcsolat: 25353195
  10. Antigoni Cheilari Sonja et al. Head to head comparison of uHPLC-DAD versus qNMR fot the quantitative analysis of the silymarin complex in Silybum marinarum fruit extracts. (2016) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 64
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25387266] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 25387266, Kapcsolat: 25387266
2022-01-28 18:50