Varbanov PS. Extending Total Site Methodology to Address Varying Energy Supply and Demand. (2013) Megjelent: Handbook of Process Integration (PI): Minimisation of Energy and Water Use, Waste and Emissions pp. 226-261, 3062722
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[3062722]
  1. Hackl Roman et al. From heat integration targets toward implementation - A TSA (total site analysis)-based design approach for heat recovery systems in industrial clusters. (2015) ENERGY 0360-5442 1873-6785 90 163-172
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25322724] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25322724, Kapcsolat: 26458411
  2. Hackl Roman et al. Implementing Energy Efficiency Measures in Industrial Clusters - A Design Approach for Site-Wide Heat Recovery Systems. (2014) CHEMICAL ENGINEERING TRANSACTIONS 1974-9791 2283-9216 39 103-108
    Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[24783014] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 24783014, Kapcsolat: 26458412
Klemeš JJ. Water footprint, water recycling and food-industry supply chains. (2009) Megjelent: Handbook of Waste Management and Co-Product Recovery in Food Processing pp. 134-168, 3045062
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[3045062]
  1. Li Chen et al. The life cycle inventory study of cement manufacture in China. (2014) JOURNAL OF CLEANER PRODUCTION 0959-6526 1879-1786 72 204-211
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24787859] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24787859, Kapcsolat: 26459123
  2. Wan Alwi et al. Water Pinch Analysis for Water Management and Minimisation: An Introduction. (2013) Megjelent: Handbook of Process Integration (PI): Minimisation of Energy and Water Use, Waste and Emissions pp. 353-382
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[26459124] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26459124, Kapcsolat: 26459124
  3. Bulatov I. Mass and Water Integration Software Tools. (2013) Megjelent: Handbook of Process Integration (PI): Minimisation of Energy and Water Use, Waste and Emissions pp. 1086-1098
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[26459125] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26459125, Kapcsolat: 26459125
Friedler F. Modelling and optimisation tools for water minimisation in the food industry. (2008) Megjelent: Handbook of water and energy management in food processing pp. 200-220, 1230393
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[1230393]
  1. Wojdalski J. Determinants of water consumption in the dairy industry. (2013) POLISH JOURNAL OF CHEMICAL TECHNOLOGY 1509-8117 1899-4741 15 2 61-72
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24622126] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24622126, Kapcsolat: 24622126
2022-01-29 06:05