Botos Szilvia et al. Readiness for ICT Based B2C Information Flow – Case Study of the Hungarian Food Sector. (2020) AGRIS ON-LINE PAPERS IN ECONOMICS AND INFORMATICS 1804-1930 12 2 41-51, 31365006
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31365006]
  1. Nikodemska-Wołowik Anna M. et al. Building aware and unaware consumers’ trust towards family business: Evidence from Poland. (2020) ENTREPRENEURIAL BUSINESS AND ECONOMICS REVIEW 2353-883X 2353-8821 8 3 135-154
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31668930] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31668930, Kapcsolat: 29535893
Gergely Ráthonyi et al. Influence of social media on holiday travel planning. (2016) JOURNAL OF ECOAGRITOURISM 1844-8577 12 1 57-62, 3181216
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3181216]
  1. Anetta Müller. Health tourism in Hungary. (2018) Megjelent: Sport science in motion: proceedings from the scientific conference. Športová veda v pohybe: recenzovaný zborník vedeckých a od... pp. 8-15
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[27453010] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27453010, Kapcsolat: 27453010
  2. Éva Bácsné Bába et al. Examining the quality parameters of sports services. (2018) Megjelent: Sport science in motion pp. 236-243
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[3387906] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3387906, Kapcsolat: 27453022
  3. Tütünkov‐Hrisztov Jordan. A turizmus közvetítő szektorának evolúciója és trendjei. (2019) Megjelent: Sport és társadalom pp. 125-137
    Könyvrészlet/Szaktanulmány (Könyvrészlet)/Tudományos[31011235] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31011235, Kapcsolat: 28557963
  4. Müller Anetta et al. Analysis of the cavebath of Miskolctapolca’s brand elements and guests satisfaction. (2016) APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 1789-221X 1789-7874 10 4-5 155-160
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31620087] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31620087, Kapcsolat: 29476754
  5. Kovács Tamás et al. Development of Farm simulation application, an example for gamification in higher education. (2017) AGRÁRINFORMATIKA / JOURNAL OF AGRICULTURAL INFORMATICS 2061-862X 8 2 12-21
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3256270] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3256270, Kapcsolat: 29476764
  6. Müller Anetta et al. Analysis of the cavebath of Miskolctapolca’s brand elements and guests satisfaction. (2016) APSTRACT - APPLIED STUDIES IN AGRIBUSINESS AND COMMERCE 1789-221X 1789-7874 10 4-5 155-160
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3216588] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 3216588, Kapcsolat: 29476794
  7. Boda E. et al. Characteristics of adventure parks with a focus on human resources and visitor profiles. (2019) JOURNAL OF PHYSICAL EDUCATION AND SPORT 2247-8051 2247-806X 1582-8131 2066-2483 19 1014-1021
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30796238] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30796238, Kapcsolat: 29476797
  8. Liu Jianxiao et al. Exploring Travel Patterns during the Holiday Season—A Case Study of Shenzhen Metro System During the Chinese Spring Festival. (2020) ISPRS INTERNATIONAL JOURNAL OF GEO-INFORMATION 2220-9964 9 11 p. 651
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31668926] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31668926, Kapcsolat: 29535887
László Várallyai et al. Collaborative working environment and knowledge databank for agroforestry training and education. (2016) INTERNATIONAL JOURNAL OF SUSTAINABLE AGRICULTURAL MANAGEMENT AND INFORMATICS 2054-5819 2054-5827 2 2-4 222-242, 3177215
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3177215]
  1. Kovács Tamás et al. Development of Farm simulation application, an example for gamification in higher education. (2017) AGRÁRINFORMATIKA / JOURNAL OF AGRICULTURAL INFORMATICS 2061-862X 8 2 12-21
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[3256270] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 3256270, Kapcsolat: 26824202
2021-09-18 06:47