Biro E. Beta-galactosidase immobilization on chitosan microspheres. (2007) JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY 0168-1656 1873-4863 131 2 S98-98, 1157838
Folyóiratcikk/Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk)/Tudományos[1157838]
  1. Kokkiligadda Anusha et al. Utilization of Cheese Whey Using Synergistic Immobilization of beta-Galactosidase and Saccharomyces cerevisiae Cells in Dual Matrices. (2016) APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY 0273-2289 1559-0291 179 8 1469-1484
    Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26208443] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 26208443, Kapcsolat: 26208443
  2. Zhang Y. et al. Microenvironmental engineering: An effective strategy for tailoring enzymatic activities. (2020) CHINESE JOURNAL OF CHEMICAL ENGINEERING 1004-9541
    Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31409035] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31409035, Kapcsolat: 29567310
2021-09-18 13:44