Karádi David Á. et al. Telmisartan Is a Promising Agent for Managing Neuropathic Pain and Delaying Opioid Analgesic Tolerance in Rats. (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 24 9, 33784924
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33784924]
  1. Aloisi A.M.. Things Able to Treat Pain. (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 24 12
    Ismertetés (Folyóiratcikk) | Tudományos[34094153]
    Független, Idéző: 34094153, Kapcsolat: 33215820
  2. Cai Ting et al. Integration of Glutamate Dehydrogenase and Nanoporous Gold for Electrochemical Detection of Glutamate. (2023) BIOSENSORS 2079-6374 13 12
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34439537]
    Független, Idéző: 34439537, Kapcsolat: 33748309
Kozsurek Márk et al. Unique, Specific CART Receptor-Independent Regulatory Mechanism of CART(55-102) Peptide in Spinal Nociceptive Transmission and Its Relation to Dipeptidyl-Peptidase 4 (DDP4). (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 24 2, 33560486
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33560486]
  1. * Szőke Éva et al. Molecular Links between Sensory Nerves, Inflammation, and Pain 2.0.. (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 24 15
    Ismertetés (Folyóiratcikk) | Tudományos[34106695]
    Függő, Idéző: 34106695, Kapcsolat: 33272643
Marinaccio Lorenza et al. Food-inspired peptides from spinach Rubisco endowed with antioxidant, antinociceptive and anti-inflammatory properties. (2023) FOOD CHEMISTRY: X 2590-1575 2590-1575 18, 34108334
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34108334]
  1. Shevkani Khetan. Food-Based Natural Mitigators of Enzymatic Browning on Fruits and Vegetables: Insights into Active Constituents, Modes of Action, and Challenges. (2023) FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1935-5130 1935-5149
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34339066]
    Független, Idéző: 34339066, Kapcsolat: 33655056
  2. Zhang Zhi-Tong et al. Comparative study on Angelica sinensis after different processing with yellow rice wine in color, aromas, chemical components, and antioxidant activities. (2023) FOOD CHEMISTRY: X 2590-1575 2590-1575 19
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34388314]
    Független, Idéző: 34388314, Kapcsolat: 33655057
  3. Subhawa S. et al. Anti-Inflammatory, Antinociceptive, Antipyretic, and Gastroprotective Effects of Eurycoma longifolia Jack Ethanolic Extract. (2023) LIFE-BASEL 2075-1729 13 7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34132147]
    Független, Idéző: 34132147, Kapcsolat: 33655058
  4. Karasawa Y. et al. Therapeutic Potential of Orally Administered Rubiscolin-6. (2023) INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES 1661-6596 1422-0067 24 12
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34222474]
    Független, Idéző: 34222474, Kapcsolat: 33655059
  5. * Zengin Gokhan et al. UHPLC-ESI-QTOF-MS metabolite profiles of different extracts from Pelargonium endlicherianum parts and their biological properties based on network pharmacological approaches. (2024) ARCHIV DER PHARMAZIE 0365-6233 1521-4184
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34668622]
    Függő, Idéző: 34668622, Kapcsolat: 34117444
  6. Mfengwana Polo-Ma-Abiele H.. Phytochemical constituents, ferric reducing and radical scavenging activities of helichrysm caespititium. (2024) NATURAL PRODUCT RESEARCH 1478-6419 1478-6427
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34675210]
    Független, Idéző: 34675210, Kapcsolat: 34117445
  7. Uçar E.. Polygonum aviculare L.'s biological Activities: Investigating its Anti-Proliferative, Antioxidant, chemical properties supported by molecular docking study. (2024) INORGANIC CHEMISTRY COMMUNICATIONS 1387-7003 1879-0259 162
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34757034]
    Független, Idéző: 34757034, Kapcsolat: 34254623
2024-07-27 02:38