Németh Renáta et al. Investigation of the Role of Arabinoxylan on Dough Mixing Properties in Native and Model Wheat Dough Systems. (2022) PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 0324-5853 1587-3765 66 3 437-447, 32728890
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32728890]
  1. * Tömösközi S. et al. A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4143-4160
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626117] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 33626117, Kapcsolat: 32574654
  2. * Tömösközi S. et al. Recent past, present and hoped-for future of cereal science and plant protein research. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4161-4179
    Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626118] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 33626118, Kapcsolat: 32574655
Schall E. et al. Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 365-374, 30774821
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30774821]
  1. * Schall Eszter et al. Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 313
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31146973] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 31146973, Kapcsolat: 29219959
  2. * Cetiner B. et al. Bile acid binding capacity, dietary fibre and phenolic contents of modern and old bread wheat varieties and landraces: a comparison over the course of around one century. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 248 2 589-598
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596524] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 32596524, Kapcsolat: 30986476
  3. Gojković-Cvjetković Vesna et al. Investigation of different extraction conditions on the efficiency of gliadin extraction and determination by ELISA method. (2021) Advanced Technologies 2406-2979 10 2 9-13
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32718278] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718278, Kapcsolat: 31163771
  4. * Muskovics G. et al. Investigation of the effects of sample preparation on gluten quantitation in rye and barley flours. (2023) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 52 1 73-81
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33724783] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 33724783, Kapcsolat: 32778391
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. * Schalk Kathrin et al. Quantitation of the immunodominant 33-mer peptide from alpha-gliadin in wheat flours by liquid chromatography tandem mass spectrometry. (2017) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 2045-2322 7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26876351] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 26876351, Kapcsolat: 26876351
  2. * Schalk Kathrin et al. Targeted liquid chromatography tandem mass spectrometry to quantitate wheat gluten using well-defined reference proteins. (2018) PLOS ONE 1932-6203 1932-6203 13 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27207489] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 27207489, Kapcsolat: 27207489
  3. * Schalk K et al. Quantitation of Specific Barley, Rye, and Oat Marker Peptides by Targeted Liquid Chromatography-Mass Spectrometry to Determine Gluten Concentrations. (2018) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 66 13 3581-3592
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27435220] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 27435220, Kapcsolat: 27435220
  4. * Lívia Hajas et al. Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 267 387-394
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 3218595, Kapcsolat: 28068726
2023-12-04 18:20