mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 6 elem 1 oldalon, 6 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Németh, Renáta ✉
;
Fekete-Papp, Rebeka
;
Orosz, Krisztina
;
Jaksics, Edina
;
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta Klaudia
;
Török, Kitti
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the Role of Arabinoxylan on Dough Mixing Properties in Native and Model Wheat Dough Systems
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING
66
:
3
pp. 437-447. , 11 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:32728890
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32728890]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
2.
Schall, E.
;
Bugyi, Zs.
;
Hajas, L.
;
Török, K.
;
Tömösközi, S. ✉
Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
48
:
3
pp. 365-374. , 10 p.
(2019)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:30774821
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 1 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30774821]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 1, Függő: 3, Nem jelölt: 0
3.
Hajas, L.
;
Scherf, K. A.
;
Bugyi, Zs.
;
Török, K.
;
Schall, E.
;
Köhler, P.
;
Tömösközi, S.
ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
46
:
2
pp. 187-195. , 9 p.
(2017)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:3149648
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 16
| Független: 7 | Függő: 9 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 14
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3149648]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 16, Független: 7, Függő: 9, Nem jelölt: 0
4.
K, Török
;
E, Schall
;
L, Hajas
;
Zs, Bugyi
;
S, Tömösközi
A túlérzékenységi reakciókat kiváltó fehérjék viselkedése élelmiszer-feldolgozási folyamatok során
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
62
:
3
pp. 1160-1175. , 15 p.
(2016)
Scopus
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:3149657
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3149657]
[Egyeztetett]
5.
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Horváth, Vanda
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Tömösközi, Sándor
Identification of key effects causing weak performance of allergen analysis in processed food matrices
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
45
:
1
pp. 45-53. , 9 p.
(2016)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:3042483
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3042483]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
6.
Török, K
;
Hajas, L
;
Bugyi, Zs
;
Balázs, G
;
Tömösközi, S
Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
44
:
3
pp. 390-399. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2733422
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 8 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 11 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 19 | DOI jelölt: 19
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2733422]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 8, Függő: 11, Nem jelölt: 0
2023-12-04 18:09
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás