Cetiner Buket et al. Comparison of the arabinoxylan composition and physical properties of old and modern bread wheat (Triticum aestivum L.) and landraces genotypes. (2020) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 97 2 505-514, 31448573
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31448573]
  1. Call Lisa et al. Synthesis and accumulation of amylase-trypsin inhibitors and changes in carbohydrate profile during grain development of bread wheat (Triticum aestivum L.). (2021) BMC PLANT BIOLOGY 1471-2229 1471-2229 21 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408754] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408754, Kapcsolat: 30721291
  2. * Cetiner B. et al. Bile acid binding capacity, dietary fibre and phenolic contents of modern and old bread wheat varieties and landraces: a comparison over the course of around one century. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 248 2 589-598
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596524] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 32596524, Kapcsolat: 31208433
  3. * Németh Renáta et al. Rye: Current state and future trends in research and applications. (2021) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 50 4 620-640
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32653894] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 32653894, Kapcsolat: 31208443
  4. * Cetiner Buket et al. Comparison of mineral concentration and bioavailability of various modern and old bread wheat varieties grown in Anatolia in around one century. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33427123] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 33427123, Kapcsolat: 32272051
  5. * Jaksics Edina et al. Comparative compositional and functional characterisation of rye varieties and novel industrial milling fractions. (2022) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 57 7 4463-4472
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32820853] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 32820853, Kapcsolat: 32272053
Schall Eszter et al. Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 313, 31146973
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31146973]
  1. * Scherf K.A. et al. Recent Progress and Recommendations on Celiac Disease From the Working Group on Prolamin Analysis and Toxicity. (2020) FRONTIERS IN NUTRITION 2296-861X 2296-861X 7
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31357490] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 31357490, Kapcsolat: 29354762
  2. * Schall Eszter et al. Further Steps Toward the Development of Gluten Reference Materials - Wheat Flours or Protein Isolates?. (2020) FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 1664-462X 1664-462X 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31451455] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 31451455, Kapcsolat: 29354765
  3. Garcia V.S. et al. Peptidases production by fungi obtained from Manihot esculenta Crantz waste and its application in gluten hydrolysis. (2021) BIOCATALYSIS AND AGRICULTURAL BIOTECHNOLOGY 1878-8181 37
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32596667, Kapcsolat: 30986485
  4. * Xhaferaj M. et al. Recent progress in analytical method development to ensure the safety of gluten-free foods for celiac disease patients. (2020) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 96
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596675] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 32596675, Kapcsolat: 30986486
  5. Huang Xin et al. Barley C-Hordein as the Calibrant for Wheat Gluten Quantification. (2020) FOODS 2304-8158 2304-8158 9 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31759537] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31759537, Kapcsolat: 30987388
2023-12-04 17:05