Denisse Bender et al. Characterization of rheological properties of rye arabinoxylans in buckwheat model systems. (2018) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 1873-7137 80 33-41, 3347628
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3347628]
  1. Cingöz Ali. Hidrotermal işlem görmüş kepeklerin ekmek kalitesi ve besleyicilik değerine etkisi. (2018)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32718218] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718218, Kapcsolat: 31163715
  2. Glenna Erin Joyce. ARABINOXYLAN STRUCTURAL PROFILING OF COOL-SEASON PASTURE GRASSES VIA HIGH-PERFORMANCE ANION-EXCHANGE CHROMATOGRAPHY WITH PULSED AMPEROMETRIC DETECTION (HPAEC-PAD) ANALYSIS OF ENDOXYLANASE DIGESTS. (2021)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32718243] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718243, Kapcsolat: 31163736
Lívia Hajas et al. Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 267 387-394, 3218595
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595]
  1. Assunção Rui Filipe. Desenvolvimento de uma cerveja sem glúten. (2018)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32717987] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32717987, Kapcsolat: 31163495
Denisse Bender et al. Chemical and rheological characterization of arabinoxylan isolates from rye bran. (2017) CHEMICAL AND BIOLOGICAL TECHNOLOGIES IN AGRICULTURE 2196-5641 4 1, 3227447
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3227447]
  1. Sanaz Khalighi Karshenasi. Rheological and Structural Properties of Gels Cross-linked with Fungal Laccases. (2020)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[32726870] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726870, Kapcsolat: 31172719
Denisse Bender et al. Optimization of Arabinoxylan Isolation from Rye Bran by Adapting Extraction Solvent and Use of Enzymes. (2017) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 82 11 2562-2568, 3294532
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3294532]
  1. Sanaz Khalighi Karshenasi. Rheological and Structural Properties of Gels Cross-linked with Fungal Laccases. (2020)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[32726870] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726870, Kapcsolat: 31172786
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. Leinonen Sara. Developing a reference material for wheat gluten quantification. (2019)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715391] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715391, Kapcsolat: 31159945
Török Kitti et al. Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods. (2015) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 241 1 127-136, 2849640
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2849640]
  1. Koeberl Martina. Identification and quantification of allergenic tropomyosin from shellfish. (2015)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32715316] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32715316, Kapcsolat: 31159859
  2. Hidalgo Víquez Cindy. Efecto de diferentes condiciones de proceso en la fabricación de galletas comerciales sobre la detección y cuantificación de los alérgenos leche y huevo mediante pruebas ELISA. (2021)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715349] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32715349, Kapcsolat: 31159891
  3. Güzelsoy Nurcan Ayşar. Badem ve fındıktaki alerjen peptidlerin proteomiks tekniği kullanılarak tespiti ve ısıl işlem sonrası alerjenlerin stabilitesinin araştırılması. (2021)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32715374] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32715374, Kapcsolat: 31159918
Sándor Tömösközi et al. Reference materials for food allergen testing. (2014) Megjelent: Food Allergen Testing pp. 215-236, 2698176
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[2698176]
  1. Christakis George Florides. Predicting immunoreactivity of wheat genotypes. (2019)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32750005] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32750005, Kapcsolat: 31201680
2023-12-04 16:44