Cetiner Buket et al. Comparison of the arabinoxylan composition and physical properties of old and modern bread wheat (Triticum aestivum L.) and landraces genotypes. (2020) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 97 2 505-514, 31448573
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31448573]
  1. Call Lisa et al. Synthesis and accumulation of amylase-trypsin inhibitors and changes in carbohydrate profile during grain development of bread wheat (Triticum aestivum L.). (2021) BMC PLANT BIOLOGY 1471-2229 1471-2229 21 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408754] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408754, Kapcsolat: 30721291
Schall Eszter et al. Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 313, 31146973
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31146973]
  1. Garcia V.S. et al. Peptidases production by fungi obtained from Manihot esculenta Crantz waste and its application in gluten hydrolysis. (2021) BIOCATALYSIS AND AGRICULTURAL BIOTECHNOLOGY 1878-8181 37
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596667] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32596667, Kapcsolat: 30986485
  2. Huang Xin et al. Barley C-Hordein as the Calibrant for Wheat Gluten Quantification. (2020) FOODS 2304-8158 2304-8158 9 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31759537] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31759537, Kapcsolat: 30987388
  3. Danciu Cristina-Anca. STUDY ON THE IMPORTANCE OF USING THE GRADING SYSTEM IN WHEAT BLEND QUALITY MANAGEMENT. (2022) SCIENTIFIC PAPERS SERIES: MANAGEMENT ECONOMIC ENGINEERING IN AGRICULTURE AND RURAL DEVELOPMENT 2284-7995 2285-3952 22 4 193-198
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33657172] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33657172, Kapcsolat: 32567482
Schall Eszter et al. Further Steps Toward the Development of Gluten Reference Materials - Wheat Flours or Protein Isolates?. (2020) FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 1664-462X 1664-462X 11, 31451455
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31451455]
  1. Huang Xin et al. Barley C-Hordein as the Calibrant for Wheat Gluten Quantification. (2020) FOODS 2304-8158 2304-8158 9 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31759537] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31759537, Kapcsolat: 29695507
  2. Gojković-Cvjetković Vesna et al. Investigation of different extraction conditions on the efficiency of gliadin extraction and determination by ELISA method. (2021) Advanced Technologies 2406-2979 10 2 9-13
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32718278] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718278, Kapcsolat: 31163791
  3. Békés F.. The department’s grain research is international assessment with “external-internal” eyes. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4119-4130
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33641858] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33641858, Kapcsolat: 32567606
  4. Békés F.. Inside-outside view on the international recognition of cereal research of the Department. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4131-4142
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33641859] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33641859, Kapcsolat: 32567607
  5. Tan H. et al. Construction of sandwich ELISA method for quantitative detection of α-lactalbumin in hypoallergenic formula based on a novel monoclonal antibody prepared by the recombinant protein.. (2023) FOOD CONTROL 0956-7135 1873-7129 151
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33811531] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33811531, Kapcsolat: 32777965
Szentmiklóssy Marietta et al. Variability and cluster analysis of arabinoxylan content and its molecular profile in crossed wheat lines. (2020) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 95, 31592117
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31592117]
  1. Xie H. et al. Effect of arabinoxylans with different molecular weights on the gelling properties of wheat starch. (2022) INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES 0141-8130 1879-0003 209 1676-1684
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33057712] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33057712, Kapcsolat: 31649196
2023-12-04 18:04