mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 20 elem 2 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Cetiner, Buket ✉
;
Tomoskozi, Sandor
;
Torok, Kitti
;
Salantur, Ayten
;
Koksel, Hamit
Comparison of the arabinoxylan composition and physical properties of old and modern bread wheat (Triticum aestivum L.) and landraces genotypes
CEREAL CHEMISTRY
97
:
2
pp. 505-514. , 10 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31448573
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 1 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31448573]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 1, Függő: 4, Nem jelölt: 0
2.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A. ✉
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Torok, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Schoenlechner, Regine
;
Tomoskozi, Sandor
Further Steps Toward the Development of Gluten Reference Materials - Wheat Flours or Protein Isolates?
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE
11
Paper: 906 , 17 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31451455
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 12
| Független: 5 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 10 | WoS/Scopus jelölt: 11 | DOI jelölt: 12
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31451455]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 12, Független: 5, Függő: 7, Nem jelölt: 0
3.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A.
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Hajas, Lívia
;
Török, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Poms, Roland E.
;
D'Amico, Stefano
;
Schoenlechner, Regine
;
Tömösközi, Sándor ✉
Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material
FOOD CHEMISTRY
313
Paper: 126049 , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31146973
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 5 | Függő: 12 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 13 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 17 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31146973]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 5, Függő: 12, Nem jelölt: 0
4.
Szentmiklóssy, Marietta
;
Török, Kitti
;
Pusztai, Éva
;
Kemény, Sándor
;
Tremmel-Bede, Karolina
;
Rakszegi, Marianna
;
Tömösközi, Sándor ✉
Variability and cluster analysis of arabinoxylan content and its molecular profile in crossed wheat lines
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
95
Paper: 103074 , 8 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Egyéb URL
Zárolt
Közlemény:31592117
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 5 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 6 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31592117]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 5, Függő: 3, Nem jelölt: 0
5.
Török, Kitti
;
Szentmiklóssy, Marietta
;
Tremmel-Bede, Karolina
;
Rakszegi, Marianna
;
Tömösközi, Sándor
Possibilities and barriers in fibre-targeted breeding: Characterisation of arabinoxylans in wheat varieties and their breeding lines
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
86
pp. 117-123. , 7 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Zárolt
Közlemény:30477152
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 12
| Független: 5 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 8 | Scopus jelölt: 12 | WoS/Scopus jelölt: 12 | DOI jelölt: 12
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30477152]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 12, Független: 5, Függő: 7, Nem jelölt: 0
6.
Walker, Cassandra K.
;
Panozzo, Joe F.
;
Békés, Frank
;
Fitzgerald, Glenn
;
Tömösközi, Sándor
;
Török, Kitti
Adaptive traits do not mitigate the decline in bread wheat quality under elevated CO2
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
88
pp. 24-30. , 7 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:32886788
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 7 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 8 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32886788]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 7, Függő: 1, Nem jelölt: 0
7.
Denisse, Bender
;
Renata, Nemeth
;
Giada, Cavazzi
;
Fanni, Turoczi
;
Eszter, Schall
;
Stefano, D'Amico
;
Kitti, Török
;
Mara, Lucisano
;
Sandor, Tömösközi
;
Regine, Schoenlechner
Characterization of rheological properties of rye arabinoxylans in buckwheat model systems
FOOD HYDROCOLLOIDS
80
pp. 33-41. , 9 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3347628
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 25
| Független: 12 | Függő: 13 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 16 | Scopus jelölt: 21 | WoS/Scopus jelölt: 23 | DOI jelölt: 24
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3347628]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 25, Független: 12, Függő: 13, Nem jelölt: 0
8.
Langó, Bernadett ✉
;
Bóna, Lajos
;
Ng, Perry K.W.
;
Ács, Erika
;
Török, Kitti
;
Tömösközi, Sándor
Evaluation of carbohydrate properties and end-use quality of hexaploid triticale and its relationship to solvent retention capacity
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
84
pp. 95-102. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:30308440
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 5 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 7 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30308440]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 5, Függő: 3, Nem jelölt: 0
9.
Lívia, Hajas
;
Katharina, A Scherf
;
Kitti, Török
;
Zsuzsanna, Bugyi
;
Eszter, Schall
;
Roland, E Poms
;
Peter, Koehler
;
Sándor, Tömösközi
Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis
FOOD CHEMISTRY
267
pp. 387-394. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:3218595
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 61
| Független: 41 | Függő: 20 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 40 | Scopus jelölt: 48 | WoS/Scopus jelölt: 52 | DOI jelölt: 57
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3218595]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 61, Független: 41, Függő: 20, Nem jelölt: 0
10.
Nandita, Roy
;
Shahidul, Islam
;
Junhong, Ma
;
Meiqin, Lu
;
Kitti, Torok
;
Sandor, Tomoskozi
;
Ferenc, Bekes
;
Domenico, Lafiandra
;
Rudi, Appels
;
Wujun, Ma
Expressed Ay HMW glutenin subunit in Australian wheat cultivars indicates a positive effect on wheat quality
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
79
pp. 494-500. , 7 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3320513
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 29
| Független: 18 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 23 | Scopus jelölt: 28 | WoS/Scopus jelölt: 29 | DOI jelölt: 28
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3320513]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 29, Független: 18, Függő: 11, Nem jelölt: 0
2023-12-04 16:55
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás