mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 109 elem 11 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Bugyi, Z. ✉
;
Muskovics, G.
;
Schall, E.
;
Török, K.
;
Hajas, L.
;
Scherf, K.
;
Xhaferaj, M.
;
Koehler, P.
;
Schoenlechner, R.
;
D’amico, S.
et al.
Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4190-4198. , 9 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33626776
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Utánközlés )
Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33626776]
[Egyeztetett]
2.
Bugyi, Zs ✉
;
Muskovics, G
;
Schall, E
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Scherf, K
;
Xhaferaj, M
;
Koehler, P
;
Schoenlechner, R
;
D’Amico, S
et al.
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4180-4189. , 10 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33428347
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33428347]
[Egyeztetett]
3.
Németh, Renáta ✉
;
Fekete-Papp, Rebeka
;
Orosz, Krisztina
;
Jaksics, Edina
;
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta Klaudia
;
Török, Kitti
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the Role of Arabinoxylan on Dough Mixing Properties in Native and Model Wheat Dough Systems
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING
66
:
3
pp. 437-447. , 11 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:32728890
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32728890]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
4.
Schall, Eszter
;
Török, Kitti
;
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta Klaudia
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére/Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4199-4205. , 7 p.
(2022)
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33627508
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33627508]
[Admin láttamozott]
5.
Bugyi, Zsuzsanna
;
Schall, Eszter
;
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Katharina, Scherf
;
Peter, Koehler
;
Regine, Schoenlechner
;
Stefano, D’Amico
;
Roland, Poms
;
Tömösközi, Sándor
A hiányzó láncszem nyomában: Gluténmeghatározásra alkalmas referencia anyagok fejlesztése a Műegyetemen
: Konferencia előadás, MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 380. Tudományos Kollokviuma, online, 2020. december 4.
(2020)
Közlemény:31929896
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[31929896]
[Admin láttamozott]
6.
Cetiner, Buket ✉
;
Tomoskozi, Sandor
;
Torok, Kitti
;
Salantur, Ayten
;
Koksel, Hamit
Comparison of the arabinoxylan composition and physical properties of old and modern bread wheat (Triticum aestivum L.) and landraces genotypes
CEREAL CHEMISTRY
97
:
2
pp. 505-514. , 10 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31448573
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 1 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31448573]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 1, Függő: 4, Nem jelölt: 0
7.
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta
;
Török, Kitti
;
Pusztai, Éva
;
Kemény, Sándor
;
Tremmel-Bede, Karolina
;
Rakszegi, Marianna
;
Sándor, Tömösközi
VARIABILITY AND CLUSTER ANALYSIS OF ARABINOXYLAN PROPERTIES IN CROSSED WHEAT LINES
(2020)
poszter
,
Zárolt
Közlemény:31828943
Nyilvános
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[31828943]
[Nyilvános]
8.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A. ✉
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Torok, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Schoenlechner, Regine
;
Tomoskozi, Sandor
Further Steps Toward the Development of Gluten Reference Materials - Wheat Flours or Protein Isolates?
FRONTIERS IN PLANT SCIENCE
11
Paper: 906 , 17 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31451455
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 12
| Független: 5 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 10 | WoS/Scopus jelölt: 11 | DOI jelölt: 12
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31451455]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 12, Független: 5, Függő: 7, Nem jelölt: 0
9.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A.
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Hajas, Lívia
;
Török, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Poms, Roland E.
;
D'Amico, Stefano
;
Schoenlechner, Regine
;
Tömösközi, Sándor ✉
Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material
FOOD CHEMISTRY
313
Paper: 126049 , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31146973
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 5 | Függő: 12 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 13 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 17 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31146973]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 5, Függő: 12, Nem jelölt: 0
10.
Szentmiklóssy, Marietta
;
Török, Kitti
;
Pusztai, Éva
;
Kemény, Sándor
;
Tremmel-Bede, Karolina
;
Rakszegi, Marianna
;
Tömösközi, Sándor ✉
Variability and cluster analysis of arabinoxylan content and its molecular profile in crossed wheat lines
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
95
Paper: 103074 , 8 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Egyéb URL
Zárolt
Közlemény:31592117
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 5 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 6 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31592117]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 5, Függő: 3, Nem jelölt: 0
2023-12-04 18:10
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás