Tremmel-Bede Karolina et al. Variation in the Content and Composition of Tocols in a Wheat Population. (2022) FOODS 2304-8158 2304-8158 11 9, 32843696
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32843696]
  1. Jiang Demin et al. Polyaniline@N-doped macroporous carbon foam as self-supporting anodes for microbial fuel cells. (2022) INTERNATIONAL JOURNAL OF HYDROGEN ENERGY 0360-3199 1879-3487 47 83 35458-35467
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33454864] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 33454864, Kapcsolat: 32232263
Jaksics Edina et al. Complex rheological characterization of normal, waxy and high-amylose wheat lines. (2020) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 93, 31334221
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31334221]
  1. Arp C.G. et al. Improving quality: Modified celluloses applied to bread dough with high level of resistant starch. (2021) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 1873-7137 112
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32080041] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32080041, Kapcsolat: 30164418
  2. Dai Zhongmin et al. Effects of irrigation schemes on the components and physico-chemical properties of starch in waxy wheat lines. (2021) PLANT SOIL AND ENVIRONMENT 1214-1178 1805-9368 67 9
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32366625] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32366625, Kapcsolat: 30643151
  3. Han Inhwa. Antioxidant, alpha-Glucosidase Inhibitory, and Anti-Inflammatory Activities and Cell Toxicity of Waxy and Normal Wheat Sprouts at Various Germination Time. (2021) APPLIED SCIENCES-BASEL 2076-3417 11 16
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32301403] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32301403, Kapcsolat: 30643152
  4. Liu J. et al. Structural development of the nutrient transfer tissues in different waxy wheat grain. (2022) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 50 4 953-964
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32726809] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726809, Kapcsolat: 31172650
  5. De Arcangelis E. et al. Milling and rheological properties of high amylose wheat. (2021) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 102
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32726811] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726811, Kapcsolat: 31172652
  6. Kuang J. et al. Influence of reconstituted gluten fractions on the short-term and long-term retrogradation of wheat starch. (2022) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 1873-7137 130
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33056558] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33056558, Kapcsolat: 31647587
  7. Zhang Y. et al. Dual-Enzymatic Modification of Waxy Wheat A- and B-Type Starch and Its Effects on Structure and Digestibility. (2022) SHIPIN KEXUE / FOOD SCIENCE 1002-6630 43 22 74-81
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33657210] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 33657210, Kapcsolat: 32567543
  8. * Schall Eszter et al. Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére/Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4199-4205
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33627508] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 33627508, Kapcsolat: 32567545
  9. * Schall E. et al. Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates. (2022) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 68 4 4206-4212
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33655219] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 33655219, Kapcsolat: 32567546
2023-06-04 08:57