Lívia Hajas et al. Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 267 387-394, 3218595
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595]
  1. Assunção Rui Filipe. Desenvolvimento de uma cerveja sem glúten. (2018)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32717987] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32717987, Kapcsolat: 31163495
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. Leinonen Sara. Developing a reference material for wheat gluten quantification. (2019)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715391] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715391, Kapcsolat: 31159945
Török Kitti et al. Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods. (2015) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 241 1 127-136, 2849640
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2849640]
  1. Koeberl Martina. Identification and quantification of allergenic tropomyosin from shellfish. (2015)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32715316] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715316, Kapcsolat: 31159859
  2. Hidalgo Víquez Cindy. Efecto de diferentes condiciones de proceso en la fabricación de galletas comerciales sobre la detección y cuantificación de los alérgenos leche y huevo mediante pruebas ELISA. (2021)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715349] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715349, Kapcsolat: 31159891
  3. Güzelsoy Nurcan Ayşar. Badem ve fındıktaki alerjen peptidlerin proteomiks tekniği kullanılarak tespiti ve ısıl işlem sonrası alerjenlerin stabilitesinin araştırılması. (2021)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32715374] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715374, Kapcsolat: 31159918
Sándor Tömösközi et al. Reference materials for food allergen testing. (2014) Megjelent: Food Allergen Testing pp. 215-236, 2698176
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[2698176]
  1. Christakis George Florides. Predicting immunoreactivity of wheat genotypes. (2019)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32750005] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 32750005, Kapcsolat: 31201680
Bugyi Zsuzsanna et al. Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material. (2013) QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS 1757-8361 1757-837X 5 1 79-87, 2691926
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2691926]
  1. Álvarez Restrepo. Formulación de una materia prima con competencia tecnológica para ser aplicada en el diseño de alimentos libres de gluten mejorados nutricionalmente. (2014)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[27044643] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27044643, Kapcsolat: 27044643
2023-03-25 18:24