mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 2 elem 1 oldalon, 2 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Schall, Eszter
;
Hajas, Lívia
;
Török, Kitti
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Scherf, Katharina
;
D'Amico, Stefano
;
Schoenlechner, Regine
;
Koehler, Peter
;
Poms, Roland
;
Tömösközi, Sándor
Development of a gluten reference material suitable for gluten analytical methods
In: Peter, Koehler (szerk.)
Proceedings of the 32nd Meeting: WORKING GROUP on PROLAMIN ANALYSIS and TOXICITY
Freising, Németország :
Verlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (DFA)
(2019)
124 p.
pp. 33-38. , 6 p.
Teljes dokumentum
Közlemény:30773151
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[30773151]
[Admin láttamozott]
2.
Peter, Koehler
;
Lívia, Hajas
;
Sándor, Tömösközi
;
Roland, Poms
Towards the production of reference materials for food allergen and gluten-free analysis for improved food safety management
In: Peter, Koehler (szerk.)
Proceedings of the 28th Meeting WORKING GROUP on PROLAMIN ANALYSIS and TOXICITY
Freising, Németország :
Verlag Deutsche Forschungsanstalt für Lebensmittelchemie (DFA)
(2015)
pp. 131-134. , 4 p.
Teljes dokumentum
Közlemény:2904321
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[2904321]
[Admin láttamozott]
2023-03-25 18:50
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás