Schall E. et al. Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 365-374, 30774821
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30774821]
  1. * Schall Eszter et al. Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 313
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31146973] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 31146973, Kapcsolat: 29219959
  2. * Cetiner B. et al. Bile acid binding capacity, dietary fibre and phenolic contents of modern and old bread wheat varieties and landraces: a comparison over the course of around one century. (2022) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 248 2 589-598
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596524] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 32596524, Kapcsolat: 30986476
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. * Schalk Kathrin et al. Quantitation of the immunodominant 33-mer peptide from alpha-gliadin in wheat flours by liquid chromatography tandem mass spectrometry. (2017) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 2045-2322 7
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26876351] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 26876351, Kapcsolat: 26876351
  2. * Schalk Kathrin et al. Targeted liquid chromatography tandem mass spectrometry to quantitate wheat gluten using well-defined reference proteins. (2018) PLOS ONE 1932-6203 1932-6203 13 2
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27207489] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 27207489, Kapcsolat: 27207489
  3. * Schalk K et al. Quantitation of Specific Barley, Rye, and Oat Marker Peptides by Targeted Liquid Chromatography-Mass Spectrometry to Determine Gluten Concentrations. (2018) JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY 0021-8561 1520-5118 66 13 3581-3592
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[27435220] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 27435220, Kapcsolat: 27435220
  4. * Lívia Hajas et al. Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 267 387-394
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 3218595, Kapcsolat: 28068726
  5. * Schall E. et al. Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 365-374
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30774821] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 30774821, Kapcsolat: 28655630
  6. * Schall Eszter et al. Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material. (2020) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 313
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31146973] [Admin láttamozott]
    Függő, Idéző: 31146973, Kapcsolat: 29216296
  7. Takács Krisztina et al. Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. (Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods.). (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 64 4 2212-2247
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31839531] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31839531, Kapcsolat: 30985319
  8. Huang Xin et al. Barley C-Hordein as the Calibrant for Wheat Gluten Quantification. (2020) FOODS 2304-8158 2304-8158 9 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31759537] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31759537, Kapcsolat: 30987377
2023-03-21 07:46