mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 5 elem 1 oldalon, 5 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Hajas, Lívia
;
Benedek, Csilla ✉
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Juhász, Réka
Development of Protein- and Fiber-Enriched, Sugar-Free Lentil Cookies: Impact of Whey Protein, Inulin, and Xylitol on Physical, Textural, and Sensory Characteristics
FOODS
11
:
23
Paper: 3819 , 17 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33271634
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33271634]
[Egyeztetett]
2.
Hajas, Lívia
;
Sipos, László
;
Csajbokne Csobod, Éva
;
Veresné Bálint, Márta
;
Juhász, Réka ✉
;
Benedek, Csilla
Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies
FOODS
11
:
14
Paper: 2028 , 16 p.
(2022)
DOI
WoS
REAL
Scopus
PubMed
Közlemény:32925302
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 3 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32925302]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 3, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
Lívia, Hajas
;
Katharina, A Scherf
;
Kitti, Török
;
Zsuzsanna, Bugyi
;
Eszter, Schall
;
Roland, E Poms
;
Peter, Koehler
;
Sándor, Tömösközi
Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis
FOOD CHEMISTRY
267
pp. 387-394. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:3218595
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 54
| Független: 36 | Függő: 18 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 34 | Scopus jelölt: 45 | WoS/Scopus jelölt: 45 | DOI jelölt: 50
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3218595]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 54, Független: 36, Függő: 18, Nem jelölt: 0
4.
Hajas, L.
;
Scherf, K. A.
;
Bugyi, Zs.
;
Török, K.
;
Schall, E.
;
Köhler, P.
;
Tömösközi, S.
ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
46
:
2
pp. 187-195. , 9 p.
(2017)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:3149648
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 16
| Független: 7 | Függő: 9 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 14
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3149648]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 16, Független: 7, Függő: 9, Nem jelölt: 0
5.
Hajas, L
;
Török, K
;
Bugyi, Zs
;
Tömösközi, S
ELISA módszerrel történő gliadin/glutén meghatározás pontosságát befolyásoló faktorok vizsgálata reális élelmiszermátrix segítségével
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
68
:
4
pp. 7-12. , 6 p.
(2014)
Matarka
Közlemény:2807267
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2807267]
[Admin láttamozott]
2023-03-21 08:22
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás