1.
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33271634] [Egyeztetett]
2.
FOODS 11 : 14 Paper: 2028 , 16 p. (2022)
Közlemény:32925302 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4 | Független: 3 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32925302] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 3, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
Lívia, Hajas ; Katharina, A Scherf ; Kitti, Török ; Zsuzsanna, Bugyi ; Eszter, Schall ; Roland, E Poms ; Peter, Koehler ; Sándor, Tömösközi
FOOD CHEMISTRY 267 pp. 387-394. , 8 p. (2018)
Közlemény:3218595 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 54 | Független: 36 | Függő: 18 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 34 | Scopus jelölt: 45 | WoS/Scopus jelölt: 45 | DOI jelölt: 50
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 54, Független: 36, Függő: 18, Nem jelölt: 0
4.
Hajas, L. ; Scherf, K. A. ; Bugyi, Zs. ; Török, K. ; Schall, E. ; Köhler, P. ; Tömösközi, S.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 46 : 2 pp. 187-195. , 9 p. (2017)
Közlemény:3149648 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 16 | Független: 7 | Függő: 9 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 14
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 16, Független: 7, Függő: 9, Nem jelölt: 0
5.
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 68 : 4 pp. 7-12. , 6 p. (2014)
Közlemény:2807267 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2807267] [Admin láttamozott]
2023-03-21 08:22