mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 9 elem 1 oldalon, 9 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Hajas, Lívia
;
Benedek, Csilla ✉
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Juhász, Réka
Development of Protein- and Fiber-Enriched, Sugar-Free Lentil Cookies: Impact of Whey Protein, Inulin, and Xylitol on Physical, Textural, and Sensory Characteristics
FOODS
11
:
23
Paper: 3819 , 17 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33271634
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33271634]
[Egyeztetett]
2.
Hajas, Lívia
;
Sipos, László
;
Csajbokne Csobod, Éva
;
Veresné Bálint, Márta
;
Juhász, Réka ✉
;
Benedek, Csilla
Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies
FOODS
11
:
14
Paper: 2028 , 16 p.
(2022)
DOI
WoS
REAL
Scopus
PubMed
Közlemény:32925302
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 3 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32925302]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 3, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A.
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Hajas, Lívia
;
Török, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Poms, Roland E.
;
D'Amico, Stefano
;
Schoenlechner, Regine
;
Tömösközi, Sándor ✉
Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material
FOOD CHEMISTRY
313
Paper: 126049 , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Egyéb URL
Közlemény:31146973
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 13
| Független: 3 | Függő: 10 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 9 | Scopus jelölt: 12 | WoS/Scopus jelölt: 13 | DOI jelölt: 12
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31146973]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 13, Független: 3, Függő: 10, Nem jelölt: 0
4.
Lívia, Hajas
;
Katharina, A Scherf
;
Kitti, Török
;
Zsuzsanna, Bugyi
;
Eszter, Schall
;
Roland, E Poms
;
Peter, Koehler
;
Sándor, Tömösközi
Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis
FOOD CHEMISTRY
267
pp. 387-394. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:3218595
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 54
| Független: 36 | Függő: 18 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 34 | Scopus jelölt: 45 | WoS/Scopus jelölt: 45 | DOI jelölt: 50
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3218595]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 54, Független: 36, Függő: 18, Nem jelölt: 0
5.
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Horváth, Vanda
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Kemény, Sándor
;
Tömösközi, Sándor
Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
241
:
1
pp. 127-136. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2849640
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 35
| Független: 32 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 26 | Scopus jelölt: 30 | WoS/Scopus jelölt: 30 | DOI jelölt: 30
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2849640]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 35, Független: 32, Függő: 3, Nem jelölt: 0
6.
Török, K
;
Horváth, V
;
Horváth, Á
;
Hajas, L
;
Bugyi, Zs
;
Tömösközi, S
Investigation of incurred single- and multi-component model food matrices for the determination of food proteins triggering allergy and coeliac disease
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
239
:
6
pp. 923-932. , 10 p.
(2014)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2733421
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 18
| Független: 13 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 14 | Scopus jelölt: 18 | WoS/Scopus jelölt: 18 | DOI jelölt: 17
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2733421]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 18, Független: 13, Függő: 5, Nem jelölt: 0
7.
Bugyi, Zsuzsanna
;
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Adonyi, Zsanett
;
Popping, Bert
;
Tömösközi, Sándor
Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
5
:
1
pp. 79-87. , 9 p.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2691926
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 37
| Független: 26 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 28 | Scopus jelölt: 35 | WoS/Scopus jelölt: 35 | DOI jelölt: 34
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2691926]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 37, Független: 26, Függő: 11, Nem jelölt: 0
8.
Zsuzsanna, Bugyi
;
Kitti, Török
;
Lívia, Hajas
;
Zsanett, Adonyi
;
Roland, E Poms
;
Bert, Popping
;
Carmen, Diaz-Amigo
;
Sandra, Kerbach
;
Sándor, Tömösközi
Development of incurred reference material for improving conditions of gluten quantification
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL
95
:
2
pp. 382-387. , 6 p.
(2012)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2684960
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 28
| Független: 15 | Függő: 13 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 18 | Scopus jelölt: 28 | WoS/Scopus jelölt: 28 | DOI jelölt: 27
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2684960]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 28, Független: 15, Függő: 13, Nem jelölt: 0
9.
Bugyi, Zs
;
Nagy, J
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Tömösközi, S
Towards development of incurred materials for quality assurance purposes in the analysis of food allergens
ANALYTICA CHIMICA ACTA
672
:
1-2
pp. 25-29. , 5 p.
(2010)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Google scholar
Közlemény:2656689
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 9 | Függő: 8 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 9 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2656689]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 9, Függő: 8, Nem jelölt: 0
2023-03-21 08:20
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás