Németh Renáta et al. Rye: Current state and future trends in research and applications. (2021) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 50 4 620-640, 32653894
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32653894]
  1. Dziki D.. Rye Flour and Rye Bran: New Perspectives for Use. (2022) PROCESSES 2227-9717 2227-9717 10 2
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32726698] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726698, Kapcsolat: 31172705
Schall E. et al. Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples. (2019) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 48 3 365-374, 30774821
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30774821]
  1. Gojković-Cvjetković Vesna et al. Investigation of different extraction conditions on the efficiency of gliadin extraction and determination by ELISA method. (2021) Advanced Technologies 2406-2979 10 2 9-13
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32718278] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718278, Kapcsolat: 31163771
Langó Bernadett et al. The Effect of Different Laboratory-scale Sample Preparation Methods on the Composition of Sorghum (Sorghum bicolor L.) and Millet (Panicum miliaceum L.) Milling Fractions. (2018) PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING 0324-5853 1587-3765 62 4 426-431, 30308618
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30308618]
  1. Sruthi N. U. et al. Decortication induced changes in the physico-chemical, anti-nutrient, and functional properties of sorghum. (2021) JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS 0889-1575 1096-0481 102
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32314208] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32314208, Kapcsolat: 30551522
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. Takács Krisztina et al. Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. (Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods.). (2018) ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 0422-9576 2676-8704 64 4 2212-2247
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31839531] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31839531, Kapcsolat: 30985319
  2. Huang Xin et al. Barley C-Hordein as the Calibrant for Wheat Gluten Quantification. (2020) FOODS 2304-8158 9 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31759537] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31759537, Kapcsolat: 30987377
Langó B. et al. Nutritional features of triticale as affected by genotype, crop year, and location. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 238-245, 3254525
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3254525]
  1. Kaszuba J. et al. Content of phenolic acids in the grain of selected polish triticale cultivars and its products. (2021) MOLECULES 1420-3049 1420-3049 26 3
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32131175] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32131175, Kapcsolat: 30551474
Harasztos A. et al. How Arabinoxylans Modify Gluten and Starch Related Wheat Flour Characteristics. (2016) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 45 2 215-223, 3051416
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3051416]
  1. Li Xiaoya et al. Effects of aleurone‐rich fraction on the hydration and rheological properties attributes of wheat dough. (2018) INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0950-5423 1365-2621 54 5 1777-1786
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30766684] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30766684, Kapcsolat: 28679090
  2. He Yuezhen et al. Impacts of Starch and the Interactions Between Starch and Other Macromolecules on Wheat Falling Number. (2019) COMPREHENSIVE REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND FOOD SAFETY 1541-4337 1541-4337 18 3 641-654
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30878308] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30878308, Kapcsolat: 28679092
  3. Wojcik Monika et al. Physico-chemical properties of an innovative gluten-free, low-carbohydrate and high protein-bread enriched with pea protein powder. (2021) SCIENTIFIC REPORTS 2045-2322 2045-2322 11 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32398809] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32398809, Kapcsolat: 30702122
Gell Gy et al. Celiac disease specific prolamin peptide content of wheat relatives and wild species determined by ELISA assays and bioinformatics analyses.. (2015) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 43 1 133-143, 2817288
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2817288]
  1. Sharma Girdhari M et al. Characterization of Antibodies for Grain-Specific Gluten Detection. (2016) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 81 3 T810-T816
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[25792916] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 25792916, Kapcsolat: 25792916
2022-09-29 02:58