Denisse Bender et al. Characterization of rheological properties of rye arabinoxylans in buckwheat model systems. (2018) FOOD HYDROCOLLOIDS 0268-005X 80 33-41, 3347628
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3347628]
  1. Cingöz Ali. Hidrotermal işlem görmüş kepeklerin ekmek kalitesi ve besleyicilik değerine etkisi. (2018)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[32718218] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718218, Kapcsolat: 31163715
  2. Glenna Erin Joyce. ARABINOXYLAN STRUCTURAL PROFILING OF COOL-SEASON PASTURE GRASSES VIA HIGH-PERFORMANCE ANION-EXCHANGE CHROMATOGRAPHY WITH PULSED AMPEROMETRIC DETECTION (HPAEC-PAD) ANALYSIS OF ENDOXYLANASE DIGESTS. (2021)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32718243] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32718243, Kapcsolat: 31163736
Lívia Hajas et al. Variation in protein composition among wheat (Triticum aestivum L.) cultivars to identify cultivars suitable as reference material for wheat gluten analysis. (2018) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 267 387-394, 3218595
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3218595]
  1. Assunção Rui Filipe. Desenvolvimento de uma cerveja sem glúten. (2018)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32717987] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32717987, Kapcsolat: 31163495
Renáta Németh et al. Investigation of scale reduction in a laboratory bread-making procedure: Comparative analysis and method development. (2018) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 79 267-275, 3294550
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3294550]
  1. Çetiner Buket. Bazı Ekmeklik Buğday Çeşitlerinin Fonksiyonel ve Tam Buğday Ekmeği Özelliklerinin Karşılaştırılması, Kalite ve Fonksiyonel Özellikler Bakımından İyileştirilme Olanaklarının Araştırılması. (2020)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32726928] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726928, Kapcsolat: 31172801
Denisse Bender et al. Chemical and rheological characterization of arabinoxylan isolates from rye bran. (2017) CHEMICAL AND BIOLOGICAL TECHNOLOGIES IN AGRICULTURE 2196-5641 4 1, 3227447
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3227447]
  1. Sanaz Khalighi Karshenasi. Rheological and Structural Properties of Gels Cross-linked with Fungal Laccases. (2020)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[32726870] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726870, Kapcsolat: 31172719
Denisse Bender et al. Optimization of Arabinoxylan Isolation from Rye Bran by Adapting Extraction Solvent and Use of Enzymes. (2017) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 82 11 2562-2568, 3294532
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3294532]
  1. Sanaz Khalighi Karshenasi. Rheological and Structural Properties of Gels Cross-linked with Fungal Laccases. (2020)
    Nem besorolt (Disszertáció) | Tudományos[32726870] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32726870, Kapcsolat: 31172786
Hajas L. et al. ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years. (2017) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 46 2 187-195, 3149648
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3149648]
  1. Leinonen Sara. Developing a reference material for wheat gluten quantification. (2019)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715391] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715391, Kapcsolat: 31159945
Bagdi A et al. Effect of aleurone-rich flour on composition, baking, textural, and sensory properties of bread. (2016) LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 65 762-769, 2942919
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2942919]
  1. Vignola María. Influencia del genotipo y el ambiente sobre la variabilidad de la calidad tecnológica y nutricional de cultivares de trigo. Cambios en la calidad nutricional debidos al procesamiento. (2017)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[27395567] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 27395567, Kapcsolat: 27395567
Török Kitti et al. Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods. (2015) EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 1438-2377 1438-2385 241 1 127-136, 2849640
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2849640]
  1. Koeberl Martina. Identification and quantification of allergenic tropomyosin from shellfish. (2015)
    PhD (Disszertáció) | Tudományos[32715316] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715316, Kapcsolat: 31159859
  2. Hidalgo Víquez Cindy. Efecto de diferentes condiciones de proceso en la fabricación de galletas comerciales sobre la detección y cuantificación de los alérgenos leche y huevo mediante pruebas ELISA. (2021)
    Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos[32715349] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32715349, Kapcsolat: 31159891
2022-09-29 02:38