Tömösközi S et al. The functional potential of legume proteins for production of food ingredients. (2001) GRAIN LEGUMES (PARIS) 1245-4710 33 3rd quarter 16-18, 2637872
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2637872]
  1. Mavrakis C et al. Large deformation properties of gels and model comminuted meat products containing lupin protein. (2003) JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0022-1147 1750-3841 68 4 1371-1376
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32745751] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32745751, Kapcsolat: 31196975
  2. Papalamprou Evdoxia et al. Model salad dressing emulsion stability as affected by the type of the lupin seed protein isolate. (2006) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 86 12 1932-1937
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32745754] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32745754, Kapcsolat: 31196977
2022-09-29 03:11