Bánfalvi Ágnes et al. A novel approach to the characterization of old wheat ( Triticum aestivum L.) varieties by complex rheological analysis. (2020) JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 0022-5142 1097-0010 100 12 4409-4417, 31346727
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31346727]
  1. Tran Khoa Dang et al. Comparative Study on Protein Quality and Rheological Behavior of Different Wheat Species. (2020) AGRONOMY 2073-4395 10 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32080047] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 32080047, Kapcsolat: 30164428
Cetiner Buket et al. Comparison of the arabinoxylan composition and physical properties of old and modern bread wheat (Triticum aestivum L.) and landraces genotypes. (2020) CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 97 2 505-514, 31448573
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31448573]
  1. Call Lisa et al. Synthesis and accumulation of amylase-trypsin inhibitors and changes in carbohydrate profile during grain development of bread wheat (Triticum aestivum L.). (2021) BMC PLANT BIOLOGY 1471-2229 1471-2229 21 1
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408754] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408754, Kapcsolat: 30721291
Holzhauser Thomas et al. Are current analytical methods suitable to verify VITAL® 2.0/3.0 allergen reference doses for EU allergens in foods?. (2020) FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY 0278-6915 1873-6351 145, 31608593
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31608593]
  1. Jiang Donglei et al. A biomimetic "intestinal microvillus" cell sensor based on 3D bioprinting for the detection of wheat allergen gliadin. (2021) BIOELECTROCHEMISTRY 1567-5394 1878-562X 142
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408931] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408931, Kapcsolat: 30721652
  2. Xiong Weili et al. Comparison of allergen quantification strategies for egg, milk, and peanut in food using targeted LC-MS/MS. (2021) ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY 1618-2642 1618-2650 413 23 5755-5766
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408932] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408932, Kapcsolat: 30721654
  3. Dolch Kerstin et al. Development of a triplex real-time PCR system for the differentiation between Brassica plant species. (2021) FOOD CONTROL 0956-7135 1873-7129 130
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408933] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408933, Kapcsolat: 30721656
  4. Hicks Allison et al. Accidental ingestions to known allergens by food allergic children and adolescents. (2021) PEDIATRIC ALLERGY AND IMMUNOLOGY 0905-6157 1399-3038
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408934] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408934, Kapcsolat: 30721659
  5. Pastorelli Augusto Alberto et al. Presence of soy in cereals and cereal products: validation of an ELISA technique and monitoring of products from the Italian market. (2021) JOURNAL FUR VERBRAUCHERSCHUTZ UND LEBENSMITTELSICHERHEIT-JOURNAL OF CONSUMER PROTECTION AND FOOD SAFETY 1661-5751 1661-5867
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408935] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408935, Kapcsolat: 30721660
  6. Koppelman Stef J. et al. Development of a Sandwich Enzyme-Linked Immunosorbent Assay for Detection and Quantification of Clam Residues in Food Products. (2021) BIOMED RESEARCH INTERNATIONAL 2314-6133 2314-6141 2021
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408936] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408936, Kapcsolat: 30721661
  7. Xu Jiayuan et al. Advances on the rapid and multiplex detection methods of food allergens. (2021) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408937] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408937, Kapcsolat: 30721663
  8. Kim Eunghee et al. Visible on-site detection of Ara h 1 by the switchable-linker-mediated precipitation of gold nanoparticles. (2021) FOOD CHEMISTRY 0308-8146 1873-7072 352
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32408938] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 32408938, Kapcsolat: 30721664
2022-09-29 03:49