1.
Cetiner, B. ; Tömösközi, S. ; Schall, E. ; Salantur, A. ; Koksel, H. ✉
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 248 : 2 pp. 589-598. , 10 p. (2022)
Közlemény:32596524 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32596524] [Egyeztetett]
2.
Jaksics, Edina ; Nemeth, Renata ; Farkas, Alexandra ; Horvath, Reka ; Duzs, Daniel ; Drozdik, Almos Attila ; Csanyi, Brigitta ; Bidlo, Gabor ; Simon, Katalin ; Tomoskozi, Sandor ✉
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 10 p. (2022)
Közlemény:32820853 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32820853] [Egyeztetett]
3.
PERIODICA POLYTECHNICA-CHEMICAL ENGINEERING , 11 p. (2022)
Közlemény:32728890 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32728890] [Egyeztetett]
4.
Tremmel-Bede, Karolina ; Szentmiklossy, Marietta ; Lampi, Anna-Maija ; Piironen, Vieno ; Shewry, Peter R. ; Vida, Gyula ; Tomoskozi, Sandor ; Karsai, Ildiko ; Lang, Laszlo ; Bedo, Zoltan et al.
FOODS 11 : 9 Paper: 1343 , 14 p. (2022)
Közlemény:32843696 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32843696] [Egyeztetett]
5.
Farkas, Alexandra ; Szepesvári, Pálma ; Németh, Renáta ; Bender, Denisse ; Schoenlechner, Regine ; Tömösközi, Sándor ✉
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 101 Paper: 103292 , 10 p. (2021)
Közlemény:32155959 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32155959] [Egyeztetett]
6.
Gell, Gyöngyvér ✉ ; Bugyi, Zsuzsanna ; Florides, Christakis George ; Birinyi, Zsófia ; Réder, Dalma ; Szegő, Zsuzsanna ; Mucsi, Edina ; Schall, Eszter ; Ács, Katalin ; Langó, Bernadett et al.
FRONTIERS IN NUTRITION 8 Paper: 702352 , 14 p. (2021)
Zárolt Közlemény:32256060 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32256060] [Admin láttamozott]
7.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 50 : 4 pp. 620-640. , 21 p. (2021)
Közlemény:32653894 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32653894] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
8.
Németh, Renáta ✉ ; Turóczi, Fanni ; Csernus, Dorottya ; Solymos, Fanni ; Jaksics, Edina ; Tömösközi, Sándor
CEREAL CHEMISTRY 98 : 6 pp. 1183-1192. , 10 p. (2021)
Közlemény:32155947 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32155947] [Egyeztetett]
9.
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 100 : 12 pp. 4409-4417. , 9 p. (2020)
Zárolt Közlemény:31346727 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31346727] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
10.
Cetiner, Buket ✉ ; Tomoskozi, Sandor ; Torok, Kitti ; Salantur, Ayten ; Koksel, Hamit
CEREAL CHEMISTRY 97 : 2 pp. 505-514. , 10 p. (2020)
Közlemény:31448573 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31448573] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
2022-09-29 03:36