M Varga et al. The Anthocyanin Content of Blue and Purple Coloured Wheat Cultivars and their Hybrid Generations. (2013) CEREAL RESEARCH COMMUNICATIONS 0133-3720 1788-9170 41 2 284-292, 2532701
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2532701]
  1. Král Martin et al. Colored Wheat: Anthocyanin Content, Grain Firmness, Dough Properties, Bun Texture Profile. (2018) ACTA UNIVERSITATIS AGRICULTURAE ET SILVICULTURAE MENDELIANAE BRUNENSIS 1211-8516 2464-8310 66 3 685-690
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30416496] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30416496, Kapcsolat: 27837331
  2. Lachman Jaromir et al. Genetics and chemistry of pigments in wheat grain - A review. (2017) JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 0733-5210 1095-9963 74 145-154
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[26709261] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 26709261, Kapcsolat: 27837336
  3. Mrkvicová Eva et al. The influence of feeding purple wheat with higher content of anthocyanins on antioxidant status and selected enzyme activity of animals. (2016) ACTA VETERINARIA BRNO 0001-7213 1801-7576 85 4 371-376
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30416500] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 30416500, Kapcsolat: 27837343
  4. Francavilla A. et al. Anthocyanins in Whole Grain Cereals and Their Potential Effect on Health. (2020) NUTRIENTS 2072-6643 12 10
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31612867] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31612867, Kapcsolat: 29873913
  5. Xia Q. et al. Methods of Selenium Application Differentially Modulate Plant Growth, Selenium Accumulation and Speciation, Protein, Anthocyanins and Concentrations of Mineral Elements in Purple-Grained Wheat. (2020) FRONTIERS IN PLANT SCIENCE 1664-462X 11
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31887511] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31887511, Kapcsolat: 29873914
  6. Nigro D. et al. Phenolic compounds in wheat kernels: Genetic and genomic studies of biosynthesis and regulations. (2020) Megjelent: Wheat Quality For Improving Processing And Human Health pp. 225-253
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[31887512] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31887512, Kapcsolat: 29873916
  7. Tosi P. et al. The impact of processing on potentially beneficial wheat grain components for human health. (2020) Megjelent: Wheat Quality For Improving Processing And Human Health pp. 387-420
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[31887513] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31887513, Kapcsolat: 29873917
  8. Saini P. et al. Bioactive compounds, nutritional benefits and food applications of colored wheat: a comprehensive review. (2020) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 1-14
    Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31887514] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31887514, Kapcsolat: 29873918
  9. Yilmaz E.. Effects of dietary anthocyanin on innate immune parameters, gene expression responses, and ammonia resistance of Nile tilapia (Oreochromis niloticus). (2019) FISH AND SHELLFISH IMMUNOLOGY 1050-4648 1095-9947 93 694-701
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31887515] [Nyilvános]
    Független, Idéző: 31887515, Kapcsolat: 29873919
  10. Stastnik O. et al. Purple wheat as a source of anthocyanins and its effect on the metabolism of rabbits. (2019) VETERINARNI MEDICINA 0375-8427 1805-9392 64 12 539-546
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31203739] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 31203739, Kapcsolat: 29873920
2022-08-09 16:19