Lehoczki-Krsjak Sz et al. Prevention of Fusarium mycotoxin contamination by breeding and fungicide application in wheat. (2010) FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 1944-0049 1944-0057 27 5 616-628, 1422260
Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[1422260]
  1. Ghaffary SMT et al. New broad-spectrum resistance to septoria tritici blotch derived from synthetic hexaploid wheat. (2012) THEORETICAL AND APPLIED GENETICS 0040-5752 1432-2242 124 1 125-142
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22471911] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22471911, Kapcsolat: 22471911
  2. Bernhoft A et al. Influence of agronomic and climatic factors on Fusarium infestation and mycotoxin contamination of cereals in Norway. (2012) FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 1944-0049 1944-0057 29 7 1129-1140
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23040626] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 23040626, Kapcsolat: 22471912
  3. Yoshida M et al. Effect of the Timing of Fungicide Application on Fusarium Head Blight and Mycotoxin Contamination in Wheat. (2012) PLANT DISEASE 0191-2917 1943-7692 96 6 845-851
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[22962249] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 22962249, Kapcsolat: 22471913
  4. * Szabó-Hevér Á et al. Identification and validation of fusarium head blight and Fusarium-damaged kernel QTL in a Frontana/Remus DH mapping population. (2012) CANADIAN JOURNAL OF PLANT PATHOLOGY 0706-0661 1715-2992 34 2 224-238
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1993350] [Egyeztetett]
    Függő, Idéző: 1993350, Kapcsolat: 22778436
  5. * Lehoczki-Krsjak S et al. Distribution of prothioconazole and tebuconazole between wheat ears and flag leaves following fungicide spraying with different nozzle types at flowering. (2015) PEST MANAGEMENT SCIENCE 1526-498X 1526-4998 71 1 105-113
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2547617] [Nyilvános]
    Függő, Idéző: 2547617, Kapcsolat: 24478596
  6. Yang Jinyi et al. Natural Occurrence, Analysis, and Prevention of Mycotoxins in Fruits and their Processed Products. (2014) CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 1040-8398 1549-7852 54 1 64-83
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24478597] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 24478597, Kapcsolat: 24478597
  7. Berraies Samia et al. Estimating grain yield losses caused by septoria leaf blotch on durum wheat in Tunisia. (2014) CHILEAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH 0718-5820 0718-5839 74 4 432-437
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24478598] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24478598, Kapcsolat: 24478598
  8. Warth Benedikt et al. GC-MS based targeted metabolic profiling identifies changes in the wheat metabolome following deoxynivalenol treatment. (2015) METABOLOMICS 1573-3882 1573-3890 11 3 722-738
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[24976478] [Admin láttamozott]
    Független, Idéző: 24976478, Kapcsolat: 24964919
  9. * Lehoczki-Krsjak Sz et al. Translocation and degradation of tebuconazole and prothioconazole in wheat following fungicide treatment at flowering. (2013) PEST MANAGEMENT SCIENCE 1526-498X 1526-4998 69 11 1216-1224
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2197709] [Nyilvános]
    Függő, Idéző: 2197709, Kapcsolat: 24964920
  10. Perochon Alexandre et al. The wheat SnRK1 alpha family and its contribution to Fusarium toxin tolerance. (2019) PLANT SCIENCE 0168-9452 288
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30961210] [Egyeztetett]
    Független, Idéző: 30961210, Kapcsolat: 28488855
2022-08-09 16:35