Novak E et al. EVALUATION OF REGENERATION CAPACITY IN GRAPE TOWARDS THE IMPROVEMENT OF NEW CULTIVARS WITH ENHANCED BERRY AND WINE QUALITY. (2011) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 40 1 139-149, 2239187
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2239187]
  1. * Zok A et al. Agrobacterium tumefaciens virE1i Inhibits crown gall development in transgenic grapevine. (2012) ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 0139-3006 1588-2535 41 SUPPL. 1 214-218
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2239155]
    Függő, Idéző: 2239155, Kapcsolat: 24809470
  2. * Oláh R. The use of activated charcoal in grapevine tissue culture. (2017) VITIS 0042-7500 0042-7500 56 4 161-171
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3308993]
    Függő, Idéző: 3308993, Kapcsolat: 27262410
Kós BP et al. The role of ferritin in enhancing the stress tolerance of grapevine. (2008) ACTA BIOLOGICA SZEGEDIENSIS 1588-385X 1588-4082 52 1 41-43, 1314981
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[1314981]
  1. Fujita Keiko et al. Genetic engineering in grapevines: technical problems solving. (2011) Megjelent: MECHANISM AND ACTION OF PHYTOCONSTITUENTS pp. 333-349
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[23349194]
    Független, Idéző: 23349194, Kapcsolat: 23349194
  2. Carbonell-Bejerano Pablo et al. Exploiting Vitis genetic diversity to manage with stress. (2015) Megjelent: Grapevine in a Changing Environment pp. 347-380
    Könyvrészlet | Tudományos[26278752]
    Független, Idéző: 26278752, Kapcsolat: 26278752
  3. Rajabbeigi Elham et al. Physiologic responses of suspension-cultured parsley cells to static magnetic field. (2013) Iranian Journal of Plant Biology 2008-8264 5 15 59-68
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32613205]
    Független, Idéző: 32613205, Kapcsolat: 31009153
  4. Lee Ju Hyoung et al. Differential Expression of Genes in Response to Temperature Conditions Selected by Transcriptome Analysis of Grapevine Leaves. (2019) KOREAN JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & TECHNOLOGY 1226-8763 31 437-447
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32613232]
    Független, Idéző: 32613232, Kapcsolat: 31009202
Szegedi E et al. Transformation of tobacco plants with virE1 gene derived from Agrobacterium tumefaciens pTiA6 and its effect on crown gall tumor formation. (2001) INTERNATIONAL JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE 1585-0404 2676-931X 7 1 54-57, 1315412
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1315412]
  1. Rubtsova MA et al. PHOSPHINOTHRICIN- AND CROWN GALL-RESISTANT TRANSGENIC PLANTS OF GRAPEVINE. (2003) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 2406-6168 625 465-472
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20913136]
    Független, Idéző: 20913136, Kapcsolat: 20913136
  2. Humann J et al. VirE1-Mediated Resistance to Crown Gall in Transgenic Arabidopsis thaliana. (2006) PHYTOPATHOLOGY 0031-949X 1943-7684 96 105-110
    Folyóiratcikk[20913149]
    Független, Idéző: 20913149, Kapcsolat: 20913149
  3. Frenkiel-Krispin D et al. Plant transformation by Agrobacterium tumefaciens: modulation of single-stranded DNA-VirE2 komplex assembly by VirE1. (2007) JOURNAL OF BIOLOGICAL CHEMISTRY 0021-9258 1083-351X 282 3458-3464
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20913205]
    Független, Idéző: 20913205, Kapcsolat: 20913205
  4. * Burr TJ et al. Breeding for crown gall resistance: traditional and molecular approaches. (2003) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 2406-6168 603 441-447
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1815054]
    Függő, Idéző: 1815054, Kapcsolat: 20913691
2024-05-15 06:10