Korbuly J et al. Evaluation of frost resistance of traditional and newly bred hungarian wine-grape cultivars. (2004) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 2406-6168 652 337-341, 1098681
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1098681]
  1. Ali SABIR et al. Dünyada Son Yıllarda Yürütülen Asma Islahı Çalışmalarının Hedefleri ve Kullanılan Islah Yöntemleri. (2006) ALATARIM 1304-2653 2757-8097 5 9-16
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[20913543]
    Független, Idéző: 20913543, Kapcsolat: 20913529
  2. Vasylyk Irina Aleksandrovna et al. Diagnostika morozoustojčivosti sortov vinograda pri modelirovanii stressa [Диагностика морозоустойчивости сортов винограда при моделировании стресса]. (2020) MAGARAC: VINOGRADARSTVO I VINODELIE 2309-9305 22 2 105-110
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31795430]
    Független, Idéző: 31795430, Kapcsolat: 29757646
  3. Volynkin V.A. et al. Introgressions of Vitis rotundifolia Michx. To obtain grapevine genotypes with complex resistance to biotic and abiotic stresses. (2021) VAVILOVSKII ZHURNAL GENETIKI I SELEKTSII / VAVILOV JOURNAL OF GENETICS AND BREEDING 2500-3259 2500-0462 25 7 693-700
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32600015]
    Független, Idéző: 32600015, Kapcsolat: 30989701
Bisztray GD et al. Characterization of grape varieties and species by RAPD markers. (2003) ACTA HORTICULTURAE: TECHNICAL COMMUNICATIONS OF ISHS 0567-7572 2406-6168 603 601-604, 1138418
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1138418]
  1. Pedersen BH. DNA fingerprints of 51 sweet and sour Prunus accessions using Simple Sequence Repeats. (2006) JOURNAL OF HORTICULTURAL SCIENCE & BIOTECHNOLOGY 1462-0316 2380-4084 81 1 118-124
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[31834652]
    Független, Idéző: 31834652, Kapcsolat: 20464182
  2. Jahnke G et al. Isoenzyme and microsatellite analysis of Vitis vinifera L. varieties in the Hungarian grape germplasm.. (2009) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 1879-1018 120 2 213-221
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1835626]
    Független, Idéző: 1835626, Kapcsolat: 20926895
  3. Butiuc-Keul AL et al. Discrimination and genetic polymorphism in several cultivar of grapevine by RAPD markers. (2010) ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS 1224-5984 2248-3942 15 SUPPL.1 110-115
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23052102]
    Független, Idéző: 23052102, Kapcsolat: 23052102
  4. Butiuc-Keul AL et al. Molecular characterization and in vitro preservation of some grapevine cultivars. (2011) ROMANIAN BIOTECHNOLOGICAL LETTERS 1224-5984 2248-3942 16 3 6226-6233
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23238432]
    Független, Idéző: 23238432, Kapcsolat: 23238432
  5. Lacis G et al. Assessment of genetic diversity of Latvian and Swedish sweet cherry (Prunus avium L.) genetic resources collections by using SSR (microsatellite) markers. (2009) SCIENTIA HORTICULTURAE 0304-4238 1879-1018 121 4 451-457
    Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[23238433]
    Független, Idéző: 23238433, Kapcsolat: 23238433
  6. Soneji JR et al. Vitis. (2011) Megjelent: Wild Crop Relatives: Genomic and Breeding Resources, Vol. 6: Temperate fruits pp. 223-239
    Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[22831937]
    Független, Idéző: 22831937, Kapcsolat: 25082028
2024-05-16 01:30