1.
Huang, Jing ; Zhang, Dong ; Lin, Wenqian ; Omedi, Jacob Ojobi ; Wu, Minchen ✉ ; Huang, Weining
JOURNAL OF FOOD SCIENCE , 11 p. (2024)
Közlemény:34658093 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34658093] [Egyeztetett]
2.
Németh, Renáta ; Farkas, Alexandra ; Martin, Edit ; Gaál, Annamária ; Schall, Eszter ; Szilágyi, Róza ; Tömösközi, Sándor
FOOD HYDROCOLLOIDS 146 : Part A Paper: 109241 , 12 p. (2024)
Közlemény:34129448 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34129448] [Egyeztetett]
3.
Augustova, Monika ; Buresova, Iva ✉ ; Culjak, Rafaela ; Dabash, Vikendra
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES , 7 p. (2022)
Közlemény:33521299 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33521299] [Egyeztetett]
4.
Békés, F. ✉
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4131-4142. , 12 p. (2022)
Közlemény:33641859 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33641859] [Nyilvános]
5.
Békés, F. ✉
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4119-4130. , 12 p. (2022)
Közlemény:33641858 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33641858] [Nyilvános]
6.
Consumi, Marco ✉ ; Tamasi, Gabriella ✉ ; Pepi, Simone ; Leone, Gemma ; Bonechi, Claudia ; Magnani, Agnese ; Donati, Alessandro ; Rossi, Claudio
THERMOCHIMICA ACTA 711 Paper: 179204 , 8 p. (2022)
Közlemény:32944543 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32944543] [Egyeztetett]
7.
Schall, E. ; Török, K. ; Szentmiklóssy, M.K.J. ; Németh, R. ; Tömösközi, S.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4206-4212. , 7 p. (2022)
Közlemény:33655219 Admin láttamozott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33655219] [Admin láttamozott]
8.
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33627508] [Admin láttamozott]
9.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4143-4160. , 18 p. (2022)
Közlemény:33626117 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626117] [Egyeztetett]
10.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4161-4179. , 19 p. (2022)
Közlemény:33626118 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Utánközlés ) Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626118] [Egyeztetett]
11.
Yao, Lianmou ; Zhang, Yi ; Qiao, Yongjin ✉ ; Wang, Chunfang ; Wang, Xiao ; Liu, Chenxia ; Han, Qing ; Hua, Fang
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY , 10 p. (2022)
Közlemény:33521300 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33521300] [Egyeztetett]
2024-04-12 16:27