mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 35 elem 1 oldalon, 35 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Bugyi, Zs ✉
;
Muskovics, G
;
Schall, E
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Scherf, K
;
Xhaferaj, M
;
Koehler, P
;
Schoenlechner, R
;
D’Amico, S
et al.
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4180-4189. , 10 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33428347
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33428347]
[Egyeztetett]
2.
Dominguez, S. ✉
;
Théolier, J.
;
Povolo, B.
;
Gerdts, J.
;
Godefroy, S.B.
Allergen management under a voluntary PAL regulatory framework – A survey of Canadian food processors
HELIYON
8
:
11
Paper: 11302
(2022)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33655344
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33655344]
[Admin láttamozott]
3.
Segura-Gil, I.
;
Galan-Malo, P.
;
Mata, L.
;
Tobajas, A.P.
;
Civera, A.
;
Sánchez, L.
;
Pérez, M.D. ✉
A novel ELISA test to detect soy in highly processed foods
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
106
Paper: 104303
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:32585376
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32585376]
[Egyeztetett]
4.
Soares, dos Santos Ana Luiza
;
Borges, dos Santos Pedro Paulo
;
Amaral, Gustavo de Almeida
;
Soares, Eduardo Costa
;
de, Oliveira e Silva Claudia Aparecida
;
Carvalho, de Souza Scheilla Vitorino
Effect of thermal processing on the antigenicity of allergenic milk, egg and soy proteins
JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY (NEW DELHI)
59
:
7
pp. 2617-2628. , 12 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:32584679
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32584679]
[Admin láttamozott]
5.
Wu, L. ✉
Application of Nano-ELISA in food analysis
In:
Nanosensing and Bioanalytical Technologies in Food Quality Control
Springer Nature
(2022)
pp. 401-438. , 38 p.
DOI
Scopus
Közlemény:33811510
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[33811510]
[Admin láttamozott]
6.
Güzelsoy, Nurcan Ayşar
Badem ve fındıktaki alerjen peptidlerin proteomiks tekniği kullanılarak tespiti ve ısıl işlem sonrası alerjenlerin stabilitesinin araştırılması
Bursa Uludağ Üniversitesi
,
Şahan Yasemin
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2021
Repozitóriumban
Közlemény:32715374
Admin láttamozott
Idéző
Disszertáció (PhD )
Tudományos
PhD (Disszertáció) | Tudományos
[32715374]
[Admin láttamozott]
7.
Hidalgo, Víquez Cindy María
Efecto de diferentes condiciones de proceso en la fabricación de galletas comerciales sobre la detección y cuantificación de los alérgenos leche y huevo mediante pruebas ELISA
(2021)
MSc thesis
,
UNIVERSIDAD DE COSTA RICA
,
Megjelenés: Costa Rica,
Repozitóriumban
Közlemény:32715349
Admin láttamozott
Idéző
Egyéb (Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat )
Tudományos
Diplomamunka, szakdolgozat, TDK dolgozat (Egyéb) | Tudományos
[32715349]
[Admin láttamozott]
8.
Nguyen, Ann V
;
Lee, Daniel
;
Williams, Kristina M.
;
Jackson, Lauren S.
;
Bedford, Binaifer
;
Kwon, Jihyun
;
Scholl, Peter F.
;
Khuda, Sefat E. ✉
Effectiveness of antibody specific for heat-processed milk proteins and incurred calibrants for ELISA-based quantification of milk in dark chocolate matrices
FOOD CONTROL
123
Paper: 107760 , 9 p.
(2021)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:32392195
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32392195]
[Egyeztetett]
9.
Roeder, Martin
;
Wiacek, Claudia
;
Lankamp, Frauke
;
Kreyer, Jonathan
;
Weber, Wolfgang
;
Ueberham, Elke ✉
Improved Sensitivity of Allergen Detection by Immunoaffinity LC-MS/MS Using Ovalbumin as a Case Study
FOODS
10
:
12
Paper: 2932 , 17 p.
(2021)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:32584678
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32584678]
[Egyeztetett]
10.
Yang, Yunjia
;
Yang, Yi
;
Zhang, Jing
;
Yao, Kai
;
Liu, Jinyuan
;
Shao, Bing ✉
Combination of polyvinylpolypyrrolidone extraction and standard addition strategy for the accurate determination of multiple allergen residues in red wine by UPLC-MS/MS
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY B
1179
Paper: 122849 , 7 p.
(2021)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:32396634
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32396634]
[Egyeztetett]
11.
Marzano, Valeria
;
Tilocca, Bruno
;
Fiocchi, Alessandro Giovanni
;
Vernocchi, Pamela
;
Mortera, Stefano Levi
;
Urbani, Andrea
;
Roncada, Paola
;
Putignani, Lorenza ✉
Perusal of food allergens analysis by mass spectrometry-based proteomics
JOURNAL OF PROTEOMICS
215
Paper: 103636 , 10 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31449150
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31449150]
[Egyeztetett]
12.
Ramachandran, Bini
;
Yang, Charles T.
;
Downs, Melanie L. ✉
Parallel Reaction Monitoring Mass Spectrometry Method for Detection of Both Casein and Whey Milk Allergens from a Baked Food Matrix
JOURNAL OF PROTEOME RESEARCH
19
:
8
pp. 2964-2976. , 13 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31704264
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31704264]
[Egyeztetett]
13.
Torricelli, Martina ✉
;
Pierboni, Elisa ✉
;
Rondini, Cristina
;
Altissimi, Serena
;
Haouet, Naceur
Sesame, Pistachio, and Macadamia Nut: Development and Validation of New Allergenic Systems for Fast Real-Time PCR Application
FOODS
9
:
8
Paper: 1085 , 16 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31704265
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31704265]
[Egyeztetett]
14.
Choi, Jane Ru
;
Yong, Kar Wey
;
Choi, Jean Yu
;
Cowie, Alistair C.
Emerging Point-of-care Technologies for Food Safety Analysis
SENSORS
19
:
4
Paper: 817 , 31 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:30634374
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30634374]
[Admin láttamozott]
15.
Fu, L. ✉
;
Cherayil, B.J.
;
Shi, H.
;
Wang, Y.
;
Zhu, Y.
Food allergy: From molecular mechanisms to control strategies
Singapore, Szingapúr :
Springer Singapore
(2019)
,
214 p.
DOI
ISBN:
9789811369278
ISBN:
9789811369285
Scopus
Közlemény:32585377
Admin láttamozott
Idéző
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[32585377]
[Admin láttamozott]
16.
Galan-Malo, Patricia
;
Pellicer, Silvia
;
Perez, Maria D.
;
Sanchez, Lourdes
;
Razquin, Pedro
;
Mata, Luis ✉
Development of a novel duplex lateral flow test for simultaneous detection of casein and beta-lactoglobulin in food
FOOD CHEMISTRY
293
pp. 41-48. , 8 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31066610
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31066610]
[Egyeztetett]
17.
Lima-Cabello, Elena
;
Alche, Juan D.
;
Jimenez-Lopez, Jose C. ✉
Narrow-Leafed Lupin Main Allergen beta-Conglutin (Lup an 1) Detection and Quantification Assessment in Natural and Processed Foods
FOODS
8
:
10
Paper: 513 , 19 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31066605
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31066605]
[Egyeztetett]
18.
Mattarozzi, Monica ✉
;
Careri, Maria
The role of incurred materials in method development and validation to account for food processing effects in food allergen analysis
ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY
411
:
19
pp. 4465-4480. , 16 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31059805
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31059805]
[Egyeztetett]
19.
Mayer, W.
;
Schuller, M.
;
Viehauser, M. C.
;
Hochegger, R.
Quantification of the allergen soy (Glycine max) in food using digital droplet PCR (ddPCR)
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
245
:
2
pp. 499-509. , 11 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:30573847
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30573847]
[Egyeztetett]
20.
Montowska, Magdalena ✉
;
Fornal, Emilia
;
Piatek, Michal
;
Krzywdzinska-Bartkowiak, Miroslawa
Mass spectrometry detection of protein allergenic additives in emulsion-type pork sausages
FOOD CONTROL
104
pp. 122-131. , 10 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31066607
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31066607]
[Egyeztetett]
21.
Senyuva, Hamide Z. ✉
;
Jones, Ivona Baricevic
;
Sykes, Mark
;
Baumgartner, Sabine
A critical review of the specifications and performance of antibody and DNA-based methods for detection and quantification of allergens in foods
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
36
:
4
pp. 507-547. , 41 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31059807
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31059807]
[Egyeztetett]
22.
Koeberl, M
;
Sharp, MF
;
Tian, R
;
Buddhadasa, S
;
Clarke, D
;
Roberts, J
Lupine allergen detecting capability and cross-reactivity of related legumes by ELISA
FOOD CHEMISTRY
256
pp. 105-112. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:27207497
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Tudományos
Folyóiratcikk | Tudományos
[27207497]
[Admin láttamozott]
23.
Monaci, Linda
;
De Angelis, Elisabetta
;
Montemurro, Nicola
;
Pilolli, Rosa
Comprehensive overview and recent advances in proteomics MS based methods for food allergens analysis
TRAC-TRENDS IN ANALYTICAL CHEMISTRY
106
pp. 21-36. , 16 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:30573848
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30573848]
[Egyeztetett]
24.
Pierboni, E
;
Rondini, C
;
Torricelli, M
;
Ciccone, L
;
Tovo, GR
;
Mercuri, ML
;
Altissimi, S
;
Haouet, N
Digital PCR for analysis of peanut and soybean allergens in foods
FOOD CONTROL
92
pp. 128-136. , 9 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:27435270
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[27435270]
[Egyeztetett]
25.
Takács, Krisztina
;
Koppányné, Szabó Erika
;
Jánosi, Anna
Előrelépések a gluténkimutatási és mennyiségi meghatározási módszerek fejlesztésében. (Advances in the development of gluten detection and quantitative determination methods.)
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
64
:
4
pp. 2212-2247. , 36 p.
(2018)
Scopus
Közlemény:31839531
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31839531]
[Nyilvános]
26.
Békés, F
;
Schoenlechner, R
;
Tömösközi, S
Ancient Wheats and Pseudocereals for Possible use in Cereal-Grain Dietary Intolerances
In: Colin, Wrigley; Ian, Batey; Diane, Miskelly (szerk.)
Cereal Grains : Assessing and Managing Quality
Cambridge, Egyesült Királyság / Anglia :
Woodhead Publishing
(2017)
pp. 353-389. , 37 p.
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3260344
Egyeztetett
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 14 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 13 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 19 | DOI jelölt: 17
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[3260344]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 14, Függő: 5, Nem jelölt: 0
27.
Krasheninina, Maria
Questions of metrological assurance of the results of the gluten content determination in foodstuffs
Український метрологічний журнал
2017
:
1A
pp. 100-103. , 4 p.
(2017)
Teljes dokumentum
Google scholar hash
Közlemény:27044824
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[27044824]
[Admin láttamozott]
28.
Pilolli, Rosa
;
De Angelis, Elisabetta
;
Monaci, Linda
Streamlining the analytical workflow for multiplex MS/MS allergen detection in processed foods
FOOD CHEMISTRY
221
pp. 1747-1753. , 7 p.
(2017)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:26354411
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[26354411]
[Admin láttamozott]
29.
Scherf, KA
Gluten Analysis of Wheat Starches with Seven Commercial ELISA Test Kits—Up to Six Different Values
FOOD ANALYTICAL METHODS
10
:
1
pp. 234-246. , 13 p.
(2017)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:26354546
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Tudományos
Folyóiratcikk | Tudományos
[26354546]
[Admin láttamozott]
30.
Delwiche, SR
Advances in the identification of adulterated cereals and cereal products
In: Gerard, Downey (szerk.)
Advances in Food Authenticity Testing
Duxford, Egyesült Királyság / Anglia :
Woodhead Publishing
(2016)
pp. 491-518. , 28 p.
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar hash
Közlemény:27044826
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[27044826]
[Admin láttamozott]
31.
Lexhaller, Barbara
;
Tompos, Christine
;
Scherf, Katharina Anne
Comparative analysis of prolamin and glutelin fractions from wheat, rye, and barley with five sandwich ELISA test kits
ANALYTICAL AND BIOANALYTICAL CHEMISTRY
408
:
22
pp. 6093-6104. , 12 p.
(2016)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:26231360
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[26231360]
[Admin láttamozott]
32.
Masiá, Reyes Ana
;
Picó, García Yolanda
Quality Control in Foods, State of the Art and Prospects
In:
Encyclopedia of Analytical Chemistry
John Wiley & Sons
(2016)
DOI
Kiadónál
Google scholar hash
Közlemény:27044827
Nyilvános
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[27044827]
[Nyilvános]
33.
Walker, M J
;
Burns, D T
;
Elliott, C T
;
Gowland, M H
;
Mills, E N Clare
Is food allergen analysis flawed? Health and supply chain risks and a proposed framework to address urgent analytical needs
ANALYST
141
:
1
pp. 24-35. , 12 p.
(2016)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:25360263
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[25360263]
[Admin láttamozott]
34.
Koeberl, Martina
Identification and quantification of allergenic tropomyosin from shellfish
James Cook University
,
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2015
Repozitóriumban
Közlemény:32715316
Admin láttamozott
Idéző
Disszertáció (PhD )
Tudományos
PhD (Disszertáció) | Tudományos
[32715316]
[Admin láttamozott]
35.
Monaci, Linda
;
De Angelis, Elisabetta
;
Bavaro, Simona L
;
Pilolli, Rosa
High-resolution Orbitrap (TM)-based mass spectrometry for rapid detection of peanuts in nuts
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
32
:
10
pp. 1607-1616. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:25605382
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[25605382]
[Admin láttamozott]
2023-09-23 05:33
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás