1.
Naviglio, Daniele ; Langella, Ciro ; Faralli, Stefano ; Ciaravolo, Martina ; Salvatore, Maria Michela ; Andolfi, Anna ; Varchetta, Vincenzo ; Romano, Raffaele ; Gallo, Monica
FOODS 7 : 9 Paper: 131 , 11 p. (2018)
Közlemény:30529511 Érvényesített Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30529511] [Érvényesített]
2.
Márki, E ; Vas-Vincze, I ; Tóvári, L ; Vatai, G
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 41 : Suppl. 1 pp. 120-132. , 13 p. (2012)
Közlemény:2102296 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2102296] [Admin láttamozott]
2020-09-21 01:46