mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 19 elem 1 oldalon, 19 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Xu, L.
;
Zhang, X.M.
;
Wen, Y.Q.
;
Zhao, J.L.
;
Xu, T.C.
;
Yong, L.
;
Lin, H.
;
Zhang, H.W. ✉
;
Li, Z.X.
Comparison of tropomyosin released peptide and epitope mapping after in vitro digestion from fish (Larimichthys crocea), shrimp (Litopenaeus vannamei) and clam (Ruditapes philippinarum) through SWATH-MS based proteomics
FOOD CHEMISTRY
403
Paper: 134314
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33156209
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33156209]
[Egyeztetett]
2.
Bugyi, Z. ✉
;
Muskovics, G.
;
Schall, E.
;
Török, K.
;
Hajas, L.
;
Scherf, K.
;
Xhaferaj, M.
;
Koehler, P.
;
Schoenlechner, R.
;
D’amico, S.
et al.
Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4190-4198. , 9 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33626776
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Utánközlés )
Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33626776]
[Egyeztetett]
3.
Bugyi, Zs ✉
;
Muskovics, G
;
Schall, E
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Scherf, K
;
Xhaferaj, M
;
Koehler, P
;
Schoenlechner, R
;
D’Amico, S
et al.
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4180-4189. , 10 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33428347
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33428347]
[Egyeztetett]
4.
Schall, E.
;
Török, K.
;
Szentmiklóssy, M.K.J.
;
Németh, R.
;
Tömösközi, S.
Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4206-4212. , 7 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33655219
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33655219]
[Admin láttamozott]
5.
Schall, Eszter
;
Török, Kitti
;
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta Klaudia
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére/Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4199-4205. , 7 p.
(2022)
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33627508
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33627508]
[Admin láttamozott]
6.
Tehseen, Amber
;
Ahmad, Nazir ✉
;
Nisa, Mahr Un
;
Saeed, Farhan
Optimization of bioactive peptides production in multigrain flakes and their antioxidative and inflammatory activity
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
42
Paper: e40722 , 8 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33230953
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33230953]
[Egyeztetett]
7.
Tömösközi, S.
;
Kormosné, B.Z.
;
Németh, R.
;
Schall, E.
;
Farkas, A.
;
Jaksics, E.
;
Juhászné, S.M.
;
Muskovics, G.
A gabonatudományi és növényi fehérje kutatások közelmúltja, jelene és remélt jövője
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4143-4160. , 18 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33626117
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33626117]
[Egyeztetett]
8.
Tömösközi, S.
;
Kormosné, Bugyi Z.
;
Németh, R.
;
Schall, E.
;
Farkas, A.
;
Jaksics, E.
;
Juhászné, Szentmiklóssy M.
;
Muskovics, G.
Recent past, present and hoped-for future of cereal science and plant protein research
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4161-4179. , 19 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33626118
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Utánközlés )
Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33626118]
[Egyeztetett]
9.
Zhu, L.
;
Li, S.
;
Huang, J.
;
Jiang, Y.
;
Wan, S.
;
Zhao, J.
;
Li, Z. ✉
Development of Sandwich and Competitive ELISA Formats to Determine Soybean Allergen: Evaluation of Their Performance to Detect Soy in Processed Food
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
43
:
24
pp. 180-188. , 9 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33655215
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33655215]
[Nyilvános]
10.
Poirier, D.
;
Théolier, J.
;
Marega, R.
;
Delahaut, P.
;
Gillard, N.
;
Godefroy, S.B. ✉
Evaluation of the discriminatory potential of antibodies created from synthetic peptides derived from wheat, barley, rye and oat gluten
PLOS ONE
16
:
9 September
Paper: 0257466
(2021)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:32593746
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32593746]
[Egyeztetett]
11.
Haraszi, R. ✉
;
Ikeda, T.M.
;
Peña, R.J.
;
Branlard, G.
Gluten analysis
In: Guzmán, Carlos; Ikeda, Tatsuya M.; Igrejas, Gilberto (szerk.)
Wheat Quality For Improving Processing And Human Health
Cham, Svájc :
Springer-Verlag
(2020)
pp. 109-143. , 35 p.
DOI
Scopus
Közlemény:32104776
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[32104776]
[Admin láttamozott]
12.
Ogura, Tairo ✉
;
Clifford, Robert
;
Oppermann, Uwe
Simultaneous Detection of 13 Allergens in Thermally Processed Food Using Targeted LC-MS/MS Approach
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL
102
:
5
pp. 1316-1329. , 14 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31064689
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31064689]
[Egyeztetett]
13.
Schall, E.
;
Bugyi, Zs.
;
Hajas, L.
;
Török, K.
;
Tömösközi, S. ✉
Applicability of ELISA methods for high gluten-containing samples
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
48
:
3
pp. 365-374. , 10 p.
(2019)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:30774821
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 1 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30774821]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 1, Függő: 3, Nem jelölt: 0
14.
Békés, F
;
Schoenlechner, R
;
Tömösközi, S
Ancient Wheats and Pseudocereals for Possible use in Cereal-Grain Dietary Intolerances
In: Colin, Wrigley; Ian, Batey; Diane, Miskelly (szerk.)
Cereal Grains : Assessing and Managing Quality
Cambridge, Egyesült Királyság / Anglia :
Woodhead Publishing
(2017)
pp. 353-389. , 37 p.
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3260344
Egyeztetett
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 14 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 13 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 19 | DOI jelölt: 17
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[3260344]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 14, Függő: 5, Nem jelölt: 0
15.
Hajas, L.
;
Scherf, K. A.
;
Bugyi, Zs.
;
Török, K.
;
Schall, E.
;
Köhler, P.
;
Tömösközi, S.
ELISA response and gliadin composition of different wheat cultivars grown in multiple harvest years
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
46
:
2
pp. 187-195. , 9 p.
(2017)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:3149648
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 16
| Független: 7 | Függő: 9 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 14
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3149648]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 16, Független: 7, Függő: 9, Nem jelölt: 0
16.
Martinez-Esteso, Maria Jose
;
Brohee, Marcel
;
Norgaard, Jorgen
;
O'Connor, Gavin
Label-Free Proteomic Analysis of Wheat Gluten Proteins and Their Immunoreactivity to ELISA Antibodies
CEREAL CHEMISTRY
94
:
5
pp. 820-826. , 7 p.
(2017)
DOI
WoS
Scopus
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:27032720
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[27032720]
[Admin láttamozott]
17.
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Horváth, Vanda
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Tömösközi, Sándor
Identification of key effects causing weak performance of allergen analysis in processed food matrices
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
45
:
1
pp. 45-53. , 9 p.
(2016)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:3042483
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3042483]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
18.
Zhu, D
;
Mu, Y
;
Li, Q
;
Pang, X
;
Wang, X
;
Liu, Y
;
Chen, G
;
Chen, H
A novel method for artificial antigen synthesis and preparation of a polyclonal antibody for the sensitive determination of leucomalachite green in fish samples by enzyme-linked immunoassay
ANALYTICAL METHODS: ADVANCING METHODS AND APPLICATIONS
8
:
32
pp. 6236-6243. , 8 p.
(2016)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:26354576
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Tudományos
Folyóiratcikk | Tudományos
[26354576]
[Admin láttamozott]
19.
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Horváth, Vanda
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Kemény, Sándor
;
Tömösközi, Sándor
Identification of the factors affecting the analytical results of food allergen ELISA methods
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
241
:
1
pp. 127-136. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2849640
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 36
| Független: 34 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 27 | Scopus jelölt: 31 | WoS/Scopus jelölt: 31 | DOI jelölt: 31
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2849640]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 36, Független: 34, Függő: 2, Nem jelölt: 0
2023-12-09 04:21
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás