mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 31 elem 1 oldalon, 31 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Mattioli, S. ✉
;
Ortenzi, R.
;
Scuota, S.
;
Mancinelli, A. Cartoni
;
Dal Bosco, A.
;
Cotozzolo, E.
;
Castellini, C.
Impact of ozone and UV irradiation sanitation treatments on the survival of Salmonella and the physical-chemical characteristics of hen eggs
JOURNAL OF APPLIED POULTRY RESEARCH
29
:
2
pp. 409-419. , 11 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31472843
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31472843]
[Egyeztetett]
2.
Ouyang, Beining
;
Demirci, Ali ✉
;
Patterson, Paul H.
Inactivation of Escherichia coli K-12 in Liquid Egg White by a Flow-Through Pulsed UV Light Treatment System
JOURNAL OF FOOD PROTECTION
83
:
3
pp. 418-425. , 8 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:31472845
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31472845]
[Egyeztetett]
3.
Varra, Maria Olga
;
Fasolato, Luca
;
Serva, Lorenzo
;
Ghidini, Sergio
;
Novelli, Enrico
;
Zanardi, Emanuela ✉
Use of near infrared spectroscopy coupled with chemometrics for fast detection of irradiated dry fermented sausages
FOOD CONTROL
110
Paper: 107009 , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31472844
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31472844]
[Egyeztetett]
4.
Grassi, Silvia
;
Vitale, Raffaele
;
Alamprese, Cristina
An exploratory study for the technological classification of egg white powders based on infrared spectroscopy
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
96
pp. 469-475. , 7 p.
(2018)
DOI
WoS
Egyéb URL
Közlemény:30445699
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[30445699]
[Egyeztetett]
5.
Nematinia, Elham
;
Mehdizadeh, Saman Abdanan
Assessment of egg freshness by prediction of Haugh unit and albumen pH using an artificial neural network
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
12
:
3
pp. 1449-1459. , 11 p.
(2018)
DOI
WoS
Közlemény:30551028
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[30551028]
[Egyeztetett]
6.
Keerthirathne, Thilini Piushani
;
Ross, Kirstin
;
Fallowfield, Howard
;
Whiley, Harriet
Reducing Risk of Salmonellosis through Egg Decontamination Processes
INTERNATIONAL JOURNAL OF ENVIRONMENTAL RESEARCH AND PUBLIC HEALTH
14
:
3
Paper: 335 , 10 p.
(2017)
DOI
WoS
Közlemény:26528174
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[26528174]
[Admin láttamozott]
7.
Tsarenko, Pavel
;
Popov, Igor
;
Paronyan, Ivan
;
Hohrin, Sawa
;
Malinovska, L
(szerk.)
;
Osadcuks, V
(szerk.)
VALUATION TECHNIQUES OF FRESHNESS OF POULTRY EGGS
ENGINEERING FOR RURAL DEVELOPMENT
-
:
Jelgava
pp. 1359-1363. , 5 p.
(2017)
DOI
WoS
Közlemény:27262483
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Konferenciaközlemény )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk)/Tudományos
[27262483]
[Admin láttamozott]
8.
Dai, Yuewen
;
Zhi, Ruicong
;
Zhao, Lei
;
Gao, Haiyan
;
Shi, Bolin
;
Wang, Houyin
Longjing tea quality classification by fusion of features collected from E-nose
CHEMOMETRICS AND INTELLIGENT LABORATORY SYSTEMS
144
pp. 63-70. , 8 p.
(2015)
DOI
WoS
Közlemény:26181202
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[26181202]
[Admin láttamozott]
9.
Abdanan, Mehdizadeh Saman
;
Minaei, Saeid
;
Hancock, Nigel H
;
Karimi, Torshizi Mohamad Amir
An intelligent system for egg quality classification based on visible-infrared transmittance spectroscopy
INFORMATION PROCESSING IN AGRICULTURE
1
:
2
pp. 105-114. , 10 p.
(2014)
DOI
Teljes dokumentum
Közlemény:24499971
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[24499971]
[Admin láttamozott]
10.
Terouzi, W Ait Yacine Z Kzaiber F Boulli A Oussama A
Kernel olive: Marker of tracing the variety by using the FTIR spectra and chemometrics
INTERNATIONAL JOURNAL OF CHEMTECH APPLICATIONS (INTJCA)
3
:
4
pp. 1-13.
(2014)
Közlemény:24637679
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[24637679]
[Admin láttamozott]
11.
Feride, S
;
Bozkurt, O
Application of Vibrational Spectroscopy to Investigate Radiation‐Induced Changes in Food
Paper: DOI: 10.1002/0470027320.s8944
In:
Handbook of Vibrational Spectroscopy
Hoboken, Amerikai Egyesült Államok :
John Wiley and Sons, Inc.,
,
(2013)
Közlemény:23524243
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos
[23524243]
[Admin láttamozott]
12.
De Luca, M Terouzi W Kzaiber F Ioele G Oussama A Ragno G
Classification of moroccan olive cultivars by linear discriminant analysis applied to ATR-FTIR spectra of endocarps
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
47
:
6
pp. 1286-1292. , 7 p.
(2012)
DOI
WoS
Közlemény:22404267
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22404267]
[Admin láttamozott]
13.
Dev, SRS
;
Keklik, NM
;
Demirci, A
;
Raghavan, GSV
Microbiological safety and decontamination of chicken eggs
pp. 129-161.
In:
Eggs: Nutrition, Consumption and Health
:
Nova Science Publishers, Inc.
,
(2012)
Közlemény:24093040
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos
[24093040]
[Admin láttamozott]
14.
Xiaobo, Z
;
Jiyong, S
;
Jiewen, Z
Nondestructive measurement of apples using machine vision, NIR spectrophotometer and electronic nose
In:
Apples: Nutrition, Consumption and Health
Nova Science Publishers, Inc.
,
(2012)
pp. 39-78. , 40 p.
Scopus
Közlemény:24093039
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos
[24093039]
[Admin láttamozott]
15.
Kerdcharoen, T Wongchoosuk C Lorwongtragool P
Malodor Detection Based on Electronic Nose
pp. 41-74.
In: Mazzeo, N A (szerk.)
Air Quality Monitoring Assessment and Management
:
InTech
,
(2011)
Közlemény:22403750
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet
[22403750]
[Admin láttamozott]
16.
Lechevalier, V
;
Croguennec, T
;
Anton, M
;
Nau, F
Processed egg products
pp. 538-581.
In:
Improving the Safety and Quality of Eggs and Egg Products: Egg Chemistry, Production and Consumption
:
Elsevier Inc.
,
(2011)
DOI
Scopus
Közlemény:24093041
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos
[24093041]
[Admin láttamozott]
17.
Arvanitoyannis, I S Stratakos A C
Irradiation of Poultry and Eggs
pp. 223-264.
In: Arvanitoyannis, I S (szerk.)
Irradiation of Food Commodities: Techniques, Applications, Detection, Legislation, Safety and Consumer Opinion
London, Egyesült Királyság / Anglia :
Academic Press
,
(2010)
Közlemény:22403675
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet
[22403675]
[Admin láttamozott]
18.
Ayora-Cañada, M J
;
Domínguez-Vidal, A
;
Lendl, B
Monitoring Oxidation of Lipids in Edible Oils and Complex Food Systems by Vibrational Spectroscopy
Paper: DOI: 10.1002/0470027320.s8946
In:
Handbook of Vibrational Spectroscopy
Hoboken, Amerikai Egyesült Államok :
John Wiley and Sons, Inc.,
,
(2010)
Közlemény:23524237
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos
[23524237]
[Admin láttamozott]
19.
Gonzalo-Lumbreras, R
;
Rosales-Conrado, N
;
León-González, M E
;
Pérez-Arribas, L V
;
Polo-Díez, L M
Capillary liquid chromatography with diode array and mass spectrometry detection for heterocyclic aromatic amine determination in ready-to-eat food treated with electron-beam irradiation
JOURNAL OF CHROMATOGRAPHY A
1217
:
43
pp. 6778-6784. , 7 p.
(2010)
DOI
WoS
Közlemény:22403710
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403710]
[Admin láttamozott]
20.
Guillén-Casla, V
;
Rosales-Conrado, N
;
León-González, M E
;
Pérez-Arribas, L V
;
Polo-Díez, L M
Principal component analysis (PCA) and multiple linear regression (MLR) statistical tools to evaluate the effect of E-beam irradiation on ready-to-eat food
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS
24
:
3
pp. 456-464. , 9 p.
(2010)
DOI
WoS
Közlemény:22921195
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22921195]
[Admin láttamozott]
21.
Rudnitskaya, A
;
Legin, A
Using electronic tongues and noses to assess food
CAB REVIEWS PERSPECTIVES IN AGRICULTURE, VETERINARY SCIENCE, NUTRITION AND NATURAL RESOURCES
5
pp. 1-20. Paper: 27 , 20 p.
(2010)
DOI
Scopus
Közlemény:23835613
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 4
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[23835613]
[Nyilvános]
22.
Dr. Farkas, József
;
Dr. Dalmadi, István
Near infrared and fluorescence spectroscopic methods and electronic nose technology for monitoring foods
PROGRESS IN AGRICULTURAL ENGINEERING SCIENCES
5
:
1
pp. 1-29. , 29 p.
(2009)
DOI
Scopus
Közlemény:2265058
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 6 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 2
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[2265058]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 6, Függő: 0, Nem jelölt: 0
23.
Han, I-J
;
Park, J-I
;
Choi, J-I
;
Kim, J-H
;
Song, B-S
;
Yoon, Y
;
Byun, M-W
;
Chun, S-S
;
Lee, J-W
Change in favor patterms of gamma irradiated raw oyster and oyster cooking drip determined using an electronic nose
42
:
3
pp. 209-214. , 6 p.
(2009)
Közlemény:23438691
Jóváhagyott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk
[23438691]
[Nyilvános]
24.
Shao, Y Zhao C He Y Bao Y
Application of infrared spectroscopy technique and chemometrics for measurement of components in rice after radiation
TRANSACTIONS OF THE ASABE
52
:
1
pp. 157-192. , 36 p.
(2009)
WoS
Közlemény:22403652
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403652]
[Admin láttamozott]
25.
Romdhane, Karoui Bart De Ketelaere Bart Kemps Flip Bamelis Kristof Mertens
;
Josse, De Baerde Maeker
Eggs and Egg Products
pp. 399-414.
In: D, Wen Sun (szerk.)
Infrared Spectroscopy for Food Quality Analysis and Control
:
Academic Press
,
(2008)
Közlemény:22403647
Admin láttamozott
Idéző
Könyvrészlet
Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet
[22403647]
[Admin láttamozott]
26.
Wu, G F
;
Zhu, D S
;
He, Y
Identification of fine wool and cashmere by using Vis/NIR spectroscopy technology
SPECTROSCOPY AND SPECTRAL ANALYSIS
28
:
6
pp. 1260-1263.
(2008)
WoS
Közlemény:22403636
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403636]
[Admin láttamozott]
27.
Han, F
;
Inoue, T
;
Kurauchi, Y Ohga K
Reichardt’s dye as optochemical sensor materials detected polar gas
2
:
1
pp. 9-15.
(2007)
Közlemény:22403612
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403612]
[Admin láttamozott]
28.
Karoui, R
;
Nicolaï, B
;
De Baerdemaeker, R
Monitoring the Egg Freshness During Storage Under Modified Atmosphere by Fluorescence Spectroscopy
1
:
4
pp. 346-356.
(2007)
Közlemény:22403633
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403633]
[Admin láttamozott]
29.
Andrassy, E
;
Farkas, J
;
Seregely, Z
;
Dalmadi, I
;
Tuboly, E
;
Lebovics, V
Changes of hen eggs and their components caused by non-thermal pasteurizing treatments - II. Some non-microbiological effects of gamma irradiation or hydrostatic pressure processing on liquid egg white and egg yolk
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
35
:
3
pp. 305-318. , 14 p.
(2006)
DOI
WoS
Közlemény:25997524
Jóváhagyott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Tudományos
[25997524]
[Nyilvános]
30.
Foulk, S
Chemometric Currents
Special Issue
pp. 5-8.
(2006)
Közlemény:22403602
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk
[22403602]
[Admin láttamozott]
31.
László, Baranyai
Classification of seed grains on the basis of their surface pattern
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
35
:
4
pp. 423-434. , 12 p.
(2006)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:1834493
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[1834493]
[Egyeztetett]
2021-03-02 15:43
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás