1.
Engmann, F. N. ✉ ; Ma, Y-K ; Sanful, R.
INTERNATIONAL FOOD RESEARCH JOURNAL 27 : 1 pp. 88-95. , 8 p. (2020)
WoS
Közlemény:31472842 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31472842] [Érvényesített]
2.
Buchholz-Afari, Martina I. ; Halalipour, Ali ; Yang, Daoyuan ; Reyes-De-Corcuera, Jose I.
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 246 pp. 95-101. , 7 p. (2019)
Közlemény:30551025 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30551025] [Érvényesített]
3.
Iqbal, Aamir ; Murtaza, Ayesha ; Hu, Wanfeng ; Ahmad, Ishtiaq ; Ahmed, Aafaque ; Xu, Xiaoyun ✉
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 117 pp. 170-182. , 13 p. (2019)
Közlemény:31102308 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[31102308] [Érvényesített]
4.
Bleoanca, Iulia ; Neagu, Corina ; Turtoi, Maria ; Borda, Daniela
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 41 : 7 Paper: e12871 , 9 p. (2018)
Közlemény:30551027 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30551027] [Érvényesített]
5.
Tiberio, de Jesus Ana Laura ; Leite, Thiago Soares ; Cristianini, Marcelo
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 105 pp. 853-862. , 10 p. (2018)
Közlemény:27262481 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27262481] [Érvényesített]
6.
Wang, Wenjun ; Hu, Weixin ; Ding, Tian ; Ye, Xingqian ; Liu, Donghong
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 42 : 8 Paper: e13693 , 9 p. (2018)
Közlemény:30551026 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[30551026] [Érvényesített]
7.
Zhou, Lei ; Liu, Wei ; Terefe, Netsanet Shiferaw
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 11 : 5 pp. 1039-1049. , 11 p. (2018)
Közlemény:27516312 Egyeztetett Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27516312] [Érvényesített]
8.
Escobedo-Avellaneda, Zamantha ; Perez-Simon, Izaskun ; Lavilla-Martin, Maria ; Baranda-Gonzalez, Ana ; Welti-Chanes, Jorge
FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY INTERNATIONAL 23 : 2 pp. 185-193. , 9 p. (2017)
Közlemény:26528176 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26528176] [Jóváhagyott]
9.
Weber, Fabian ; Larsen, Lena Rebecca
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL 100 pp. 354-365. , 12 p. (2017)
Közlemény:27262567 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[27262567] [Jóváhagyott]
10.
Zhou, M ; Chen, Q ; Bi, J ; Wang, Y ; Wu, X
Közlemény:26629249 Jóváhagyott Idéző Egyéb Idézett közlemények száma: 1
Egyéb/Tudományos[26629249] [Jóváhagyott]
11.
Zhu, J ; Wang, Y ; Li, X ; Li, B ; Liu, S ; Chang, N ; Jie, D ; Ning, C ; Gao, H ; Meng, X
Közlemény:26629250 Jóváhagyott Idéző Egyéb Idézett közlemények száma: 1
Egyéb/Tudományos[26629250] [Jóváhagyott]
12.
de Bruijn, Johannes ; Rivas, Fernando ; Rodriguez, Yeaninna ; Loyola, Cristina ; Flores, Adan ; Melin, Pedro ; Borquez, Rodrigo
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION 40 : 5 pp. 1104-1115. , 12 p. (2016)
Közlemény:26181199 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26181199] [Jóváhagyott]
13.
Jayachandran, Lakshmi E ; Chakraborty, Snehasis ; Rao, Pavuluri Srinivasa
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 9 : 7 pp. 1135-1147. , 13 p. (2016)
Közlemény:25983369 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25983369] [Jóváhagyott]
14.
Kaushik, Neelima ; Kaur, Barjinder Pal ; Rao, P Srinivasa
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 100 pp. 412-423. , 12 p. (2016)
Közlemény:26359698 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26359698] [Jóváhagyott]
15.
Chakraborty, S ; Baier, D ; Knorr, D ; Mishra, HN
FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING 95 pp. 281-291. , 11 p. (2015)
Közlemény:25243072 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25243072] [Jóváhagyott]
16.
Chakraborty, Snehasis ; Rao, Pavuluri Srinivasa ; Mishra, Hari Niwas
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 27 : 0 pp. 57-68. , 12 p. (2015)
Közlemény:24806713 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24806713] [Jóváhagyott]
17.
Duong, T ; Balaban, M ; Perera, C
JOURNAL OF FOOD SCIENCE 80 : 11 pp. E2486-E2494. (2015)
Közlemény:25243090 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25243090] [Jóváhagyott]
18.
Sulaiman, Alifdalino ; Soo, Ming J ; Yoon, Marilyn ML ; Farid, Mohammed ; Silva, Filipa VM
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 147 : 0 pp. 89-94. , 6 p. (2015)
Közlemény:24260433 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk/Tudományos[24260433] [Jóváhagyott]
19.
Sulaiman, Alifdalino ; Soo, Ming J ; Farid, Mohammed ; Silva, Filipa VM
JOURNAL OF FOOD ENGINEERING 165 pp. 133-140. , 8 p. (2015)
Közlemény:25243064 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25243064] [Jóváhagyott]
20.
Terefe, Netsanet Shiferaw ; Delon, Antoine ; Buckow, Roman ; Versteeg, Cornelis
FOOD CHEMISTRY 188 pp. 193-200. , 8 p. (2015)
Közlemény:26181200 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[26181200] [Jóváhagyott]
21.
Won-Suk, Lee ; Chang-Nam, Kim ; Sung-Won, Choi ; Nam-Yoon, Hur ; Seok-Jun, Park ; Byung-Yong, Kim ; Moo-Yeol, Baik
Food Engineering Progress 19 : 3 pp. 181-186. Paper: http://dx.doi.org/10.13050/foodengprog.2015.19.3.181 , 6 p. (2015)
Közlemény:25228754 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[25228754] [Jóváhagyott]
22.
Zhang, X ; Shao, X
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES 33 pp. 109-117. Paper: doi: 10.17221/384/2014-CJFS , 9 p. (2015)
Közlemény:24667811 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24667811] [Jóváhagyott]
23.
Chakraborty, Snehasis ; Rao, PSrinivasa ; Mishra, HN
FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY 1 p. 1-17 (2014)
Közlemény:24122592 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24122592] [Jóváhagyott]
24.
Gao, J ; Yang, H ; Rong, A ; Bao, X ; Zhang, M
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING 37 : 2 pp. 191-198. , 8 p. (2014)
Közlemény:24106656 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Tudományos[24106656] [Jóváhagyott]
25.
González ; E A ; Agrasar ; A T ; Rodríguez ; M L, R ; Castro ; L P ; Guerra ; N P
In: Engineering Aspects of Food Biotechnology
Boca Raton, Nemzetközi : CRC Press, (2014)
Közlemény:23524234 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23524234] [Jóváhagyott]
26.
Huang, Wanyou ; Ji, Hongwu ; Liu, Shucheng ; Zhang, Chaohua ; Chen, Yali ; Guo, Minghui ; Hao, Jiming
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 26 : 0 pp. 108-115. , 8 p. (2014)
Közlemény:24507152 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[24507152] [Jóváhagyott]
27.
Ioniţǎ, E ; Aprodu, I ; Stǎnciuc, N ; Râpeanu, G ; Bahrim, G
FOOD CHEMISTRY 156 pp. 129-136. , 8 p. (2014)
Közlemény:24106657 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Tudományos[24106657] [Jóváhagyott]
28.
Terefe, Netsanet Shiferaw ; Buckow, Roman ; Versteeg, Cornelis
CRITICAL REVIEWS IN FOOD SCIENCE AND NUTRITION 54 : 1 pp. 24-63. , 40 p. (2014)
Közlemény:23567591 Admin láttamozott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk[23567591] [Admin láttamozott]
29.
Cao, Xiamin ; Liu, FengXia ; Wu, Jihong ; Liao, Xiaojun ; Hu, Xiaosong
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD PROPERTIES 1 pp. null-null. (2013)
Közlemény:23524223 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23524223] [Jóváhagyott]
30.
Holzwarth, M ; Wittig, J ; Carle, R ; Kammerer, DR
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 52 : 2 pp. 116-122. , 7 p. (2013)
Közlemény:23495545 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[23495545] [Jóváhagyott]
31.
Kulisiewicz, L ; Wierschem, A ; Rauh, C ; Delgado, A
Impact of High-Pressure on Enzymes Paper: 10.1002/9783527652655.ch9
In: Industrial High Pressure Applications, Processes, Equipment and Safety
Weinheim, Németország : Wiley-VCH Verlag GmbH & Co. KGaA, (2013)
Közlemény:23524235 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23524235] [Jóváhagyott]
32.
Ofor, J A ; Hsieh, Y-H P
In: Bagchi; D; M; Moriyama; H; Shahidi; F (szerk.) Bio-Nanotechnology: A Revolution in Food, Biomedical and Health Sciences
Chichester, Egyesült Királyság / Anglia : John Wiley & Sons, Ltd, (2013)
Közlemény:23024108 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Könyvfejezet (Könyvrészlet)/Tudományos[23024108] [Jóváhagyott]
33.
Sulaiman, Alifdalino ; Silva, Filipa VM
FOOD CONTROL 33 : 2 pp. 424-428. , 5 p. (2013)
Közlemény:23524303 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[23524303] [Jóváhagyott]
34.
Terefe, NS ; Kleintschek, T ; Gamage, T ; Fanning, KJ ; Netzel, G ; Versteeg, C ; Netzel, M
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 19 pp. 57-65. , 9 p. (2013)
Közlemény:23495546 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[23495546] [Jóváhagyott]
35.
Terefe, NS ; Sheean, P ; Fernando, S ; Versteeg, C
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 97 : 7 pp. 2917-2928. , 12 p. (2013)
Közlemény:23495544 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[23495544] [Jóváhagyott]
36.
Holzwarth, M ; Korhummel, S ; Kammerer, D R ; Carle, R
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY 209 Paper: DOI 10.1007/s00217-012-1852-2 (2012)
Közlemény:22663660 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22663660] [Jóváhagyott]
37.
Lin, Y ; Yu, Y ; Zhu, S
In: 2012 ASABE Annual International Meeting
(2012)
Közlemény:22921100 Jóváhagyott Idéző Egyéb konferenciaközlemény Idézett közlemények száma: 1
Egyéb konferenciaközlemény[22921100] [Jóváhagyott]
38.
Segovia-Bravo, K A ; Guignon, B ; Bermejo-Prada, A ; Sanz, P D ; Otero, L
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 15 pp. 14-22. , 9 p. (2012)
Közlemény:22404233 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22404233] [Jóváhagyott]
39.
Sipos, L ; Kovács, Z ; Sági-Kiss, V ; Csiki, T ; Kókai, Z ; Fekete, A ; Héberger, K
FOOD CHEMISTRY 135 : 4 pp. 2947-2953. , 7 p. (2012)
Közlemény:2060758 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Nyilvános idézők összesen: 50 Független: 45 Függő: 5 Idézett közlemények száma: 5
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2060758] [Admin láttamozott]
Független idéző: 45, Függő idéző: 5, Nem vizsgált idéző: 0, Összes idéző: 50
40.
Valente-Mesquita, V L ; Queiroz, C
In: Eskin, N A M; Shahidi, F (szerk.) Biochemistry of Foods
London, Egyesült Királyság / Anglia : Academic Press, (2012)
Közlemény:22921105 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet[22921105] [Jóváhagyott]
41.
Cao, X ; Zhang, Y ; Zhang, F ; Wang, Y ; Yi, J ; Liao, X
JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE 91 : 5 pp. 877-885. , 9 p. (2011)
Közlemény:22403393 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403393] [Jóváhagyott]
42.
Cheng, S ; Shao, X ; Guo, A ; Song, Y
TRANSACTIONS OF THE CHINESE SOCIETY OF AGRICULTURAL ENGINEERING / NONGYE GONGCHENG XUEBAO 27 : 4 pp. 383-388. , 6 p. (2011)
Közlemény:22403535 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403535] [Jóváhagyott]
43.
Fernandes, S D S ela Sousa Ribeiro C A S Raposo M F J de Morais R M S C de Morais A M M B
FOOD AND NUTRITION SCIENCES 2 : 5 pp. 451-457. (2011)
Közlemény:23524216 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23524216] [Jóváhagyott]
44.
Knorr, D ; Froehling, A ; Jaeger, H ; Reineke, K ; Schlueter, O ; Schoessler, K
ANNUAL REVIEW OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 2 pp. 203-235. Paper: DOI: 10.1146/annurev.food.102308.124129 , 33 p. (2011)
Közlemény:22403395 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403395] [Jóváhagyott]
45.
Knorr, D ; Reineke, K ; Mathys, A ; Heinz, V ; Buckow, R
In: José, Miguel Aguilera; Ricardo, Simpson; Jorge, Welti-Chanes; Daniela, Bermudez-Aguirre; Gustavo, Barbosa-Canovas (szerk.) Food Engineering Interfaces
London, Egyesült Királyság / Anglia : Springer, (2011)
Közlemény:22403444 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet[22403444] [Jóváhagyott]
46.
Knorr, Dietrich ; Reineke, Kai ; Mathys, Alexander ; Heinz, Volker ; Buckow, Roman
In: Ajjguilera, JM; BarbosaCanovas, GV; Simpson, R; WeltiChanes, J; BermudezAguirre, D (szerk.) Food Engineering Series
New York (NY), Amerikai Egyesült Államok : Springer, (2011) pp. 325-340. , 16 p.
Közlemény:26181201 Jóváhagyott Idéző Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet/Konferenciaközlemény (Könyvrészlet)/Tudományos[26181201] [Jóváhagyott]
47.
Fernandes, S D S ; Ribeiro, C A S ; Morais, R M S C ; Morais, A M M B
(2010) p. 19
Közlemény:22921097 Nyilvános Idéző Egyéb konferenciaközlemény Idézett közlemények száma: 1
Egyéb konferenciaközlemény[22921097] [Jóváhagyott]
48.
Grauwet, T
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2010
Közlemény:23524218 Jóváhagyott Idéző Disszertáció (PhD ) Idézett közlemények száma: 2
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[23524218] [Jóváhagyott]
49.
Jiang, J ; Zhang, Y ; Liao, X-J ; Hu, X-S ; Sun, Z-J
31 : 11 pp. 127-129. (2010)
Közlemény:23524214 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[23524214] [Jóváhagyott]
50.
Liu, Y ; Zhang, C ; Zhao, X Y ; Ma, Y ; L ; W ; Liao, X J ; Hu, X S
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 45 : 4 pp. 800-806. , 7 p. (2010)
Közlemény:22403385 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403385] [Jóváhagyott]
51.
Lopes, M L M ; Mesquita, V L V ; Chiaradia, A C N ; Fernandes, A A R ; Fernandes, P M B
ANNALS OF THE NEW YORK ACADEMY OF SCIENCES 1189 pp. 6-15. , 10 p. (2010)
Közlemény:22403376 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403376] [Jóváhagyott]
52.
Oey, I
CRC Press, (2010) pp. 245-312.
Közlemény:22403391 Nyilvános Idéző Könyvrészlet Idézett közlemények száma: 1
Könyvrészlet[22403391] [Jóváhagyott]
53.
Terefe, N S ; Yang, Y H ; Knoerzer, K ; Buckow, R ; Versteeg, C
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 11 : 1 pp. 52-60. , 9 p. (2010)
Közlemény:22403330 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403330] [Jóváhagyott]
54.
Zhu, Z ; Zhan, L
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 34 : 6 pp. 1125-1140. Paper: doi: 10.1111/j.1745-4514.2010.00353.x , 16 p. (2010)
Közlemény:22403388 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403388] [Jóváhagyott]
55.
Buckow, R ; Weiss, U ; Knorr, D
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 10 : 4 pp. 441-448. , 8 p. (2009)
Közlemény:22403320 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk[22403320] [Jóváhagyott]
56.
Terefe, N S ; Matthies, K ; Simons, L ; Versteeg, C
INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES 10 pp. 297-307. , 11 p. (2009)
Közlemény:22403316 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403316] [Jóváhagyott]
57.
Buckow, R ; Heinz, V
CHEMIE INGENIEUR TECHNIK 80 : 8 pp. 1081-1095. , 15 p. (2008)
Közlemény:21002924 Admin láttamozott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 4
Folyóiratcikk[21002924] [Admin láttamozott]
58.
Mora, O O
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2008
Közlemény:22403307 Jóváhagyott Idéző Disszertáció (PhD ) Idézett közlemények száma: 1
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22403307] [Jóváhagyott]
59.
Queiroz, C ; Lopes, MLM ; Fialho, E ; Valente-Mesquita, VL
FOOD REVIEWS INTERNATIONAL 24 : 4 pp. 361-375. , 15 p. (2008)
Közlemény:21732975 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 2
Folyóiratcikk[21732975] [Jóváhagyott]
60.
Wang, R ; Zhou, X ; Chen, Z
FOOD CHEMISTRY 106 pp. 603-611. , 9 p. (2008)
Közlemény:22403280 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403280] [Jóváhagyott]
61.
Castro, S M A
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2007
Közlemény:22921055 Jóváhagyott Idéző Disszertáció (PhD ) Idézett közlemények száma: 1
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22921055] [Jóváhagyott]
62.
Koncz, Á ; Mészáros, L ; Farkas, J ; Pásztor-Huszár, K ; Helt, R ; Lechner, N
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 36 : 4 pp. 471-481. , 11 p. (2007)
Közlemény:22403277 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403277] [Jóváhagyott]
63.
Qiao, Y -J ; Wang, H -H ; Fang, Q ; Zhang, S -L ; Xu, Q
Acta Agriculturae Shanghai 23 : 1 pp. 109-113. (2007)
Közlemény:22403282 Jóváhagyott Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403282] [Jóváhagyott]
64.
Roman, Buckow
Megjelenés/Fokozatszerzés éve: 2006
Közlemény:22390725 Jóváhagyott Idéző Disszertáció (PhD ) Idézett közlemények száma: 1
Disszertáció/PhD (Disszertáció)/Tudományos[22390725] [Jóváhagyott]
65.
Viškelis, P ; Rubinskienė, M
SODININKYSTE IR DARZININKYSTE / HORTICULTURE AND VEGETABLE GROWING 25 : 1 pp. 64-73. , 10 p. (2006)
Közlemény:22403284 Nyilvános Idéző Folyóiratcikk Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk[22403284] [Jóváhagyott]
2020-09-21 21:44