mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 3 elem 1 oldalon, 3 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Csordás, Tamás
;
Irimiás, Anna
;
Kiss, Kornélia
Digitalizáció-vezérelt innovációk a turizmusban – fókuszban a fogyasztói magatartás
TURIZMUS BULLETIN
22
:
4
pp. 16-25. , 10 p.
(2022)
DOI
CorvinusKutatasok
REAL
Közlemény:33330815
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 7
| Független: 6 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | DOI jelölt: 6
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33330815]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 7, Független: 6, Függő: 1, Nem jelölt: 0
2.
Gonda, Tibor
A gasztroturizmus fejlődése a gasztrokulturális turizmustól az önálló turisztikai termékké válásig
In: Gonda, Tibor (szerk.)
Ízes vidék : a helyi termékek és a vadon termő növények szerepe a gasztronómiában és a gasztroturizmusban
Pécs, Magyarország :
CampInvest Kft.
(2018)
129 p.
pp. 5-23. , 19 p.
Közlemény:3379475
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Szaktanulmány )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 5 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 3
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos
[3379475]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 5, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
Fehér, Patrik
;
Füreder, Balázs
;
Várvizi, Péter
A magyar gasztronómia és vendéglátás helyzete napjainkban
TURIZMUS BULLETIN
14
:
4
pp. 34-43. , 10 p.
(2010)
Teljes dokumentum
Közlemény:1433602
Nyilvános
Forrás Idéző Duplumgyanú
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 13
| Független: 13 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | DOI jelölt: 3
Nyilvános idéző+említés összesen: 15
| Független: 15 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[1433602]
[Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 13, Független: 13, Függő: 0, Nem jelölt: 0
Nyilvános idéző+említés összesen: 15, Független: 15, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2025-03-25 22:23
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás