mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 1 elem 1 oldalon, 1 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Török, K
;
Hajas, L
;
Bugyi, Zs
;
Balázs, G
;
Tömösközi, S
Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
44
:
3
pp. 390-399. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2733422
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 8 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 11 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 19 | DOI jelölt: 19
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2733422]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 8, Függő: 11, Nem jelölt: 0
2024-10-15 01:10
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás