mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 7 elem 1 oldalon, 7 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Németh, Renáta
;
Bender, Denisse
;
Jaksics, Edina
;
Calicchio, Michelangelo
;
Langó, Bernadett
;
D'Amico, Stefano
;
Török, Kitti
;
Schoenlechner, Regine
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the effect of pentosan addition and enzyme treatment on the rheological properties of millet flour based model dough systems
FOOD HYDROCOLLOIDS
94
pp. 381-390. , 10 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:30678474
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 11
| Független: 7 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 9 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 9 | DOI jelölt: 10
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30678474]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 11, Független: 7, Függő: 4, Nem jelölt: 0
2.
Németh, Renáta
;
Farkas, Alexandra
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the possibility of combined macro and micro test baking instrumentation methodology in wheat research
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
87
pp. 239-247. , 9 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:30678461
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30678461]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
Bender, D
;
Fraberger, V
;
Szepasvari, P
;
D'Amico, S
;
Tomoskozi, S
;
Cavazzi, G
;
Jager, H
;
Domig, KJ
;
Schoenlechner, R
Effects of selected lactobacilli on the functional properties and stability of gluten-free sourdough bread
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
244
:
6
pp. 1037-1046. , 10 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3392160
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 15
| Független: 10 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 12 | Scopus jelölt: 12 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 15
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3392160]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 15, Független: 10, Függő: 5, Nem jelölt: 0
4.
Denisse, Bender
;
Renata, Nemeth
;
Giada, Cavazzi
;
Fanni, Turoczi
;
Eszter, Schall
;
Stefano, D'Amico
;
Kitti, Török
;
Mara, Lucisano
;
Sandor, Tömösközi
;
Regine, Schoenlechner
Characterization of rheological properties of rye arabinoxylans in buckwheat model systems
FOOD HYDROCOLLOIDS
80
pp. 33-41. , 9 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3347628
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 18
| Független: 9 | Függő: 9 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 15 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 16 | DOI jelölt: 17
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3347628]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 18, Független: 9, Függő: 9, Nem jelölt: 0
5.
Renáta, Németh
;
Ágnes, Bánfalvi
;
András, Csendes
;
Sándor, Kemény
;
Sándor, Tömösközi
Investigation of scale reduction in a laboratory bread-making procedure
: Comparative analysis and method development
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
79
pp. 267-275. , 9 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3294550
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 11
| Független: 6 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 10 | WoS/Scopus jelölt: 10 | DOI jelölt: 10
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3294550]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 11, Független: 6, Függő: 5, Nem jelölt: 0
6.
Zand, E.
;
Bender, D.
;
D'Amico, S.
;
Tömösközi, S.
;
Jaeger, H.
;
Schoenlechner, R. ✉
Improving gluten-free buckwheat bread by sourdough fermentation and addition of arabinoxylan and pyranose 2-oxidase
BODENKULTUR
69
:
4
pp. 227-237. , 11 p.
(2018)
DOI
Scopus
Közlemény:31124791
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31124791]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
7.
Denisse, Bender
;
Renata, Nemeth
;
Michaela, Wimmer
;
Sylvia, Götschhofer
;
Matilde, Biolchi
;
Kitti, Török
;
Sándor, Tömösközi
;
Stafano, D'Amico
;
Regine, Schoenlechner
Optimization of Arabinoxylan Isolation from Rye Bran by Adapting Extraction Solvent and Use of Enzymes
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
82
:
11
pp. 2562-2568. , 7 p.
(2017)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:3294532
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 16
| Független: 11 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 12 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 15
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3294532]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 16, Független: 11, Függő: 5, Nem jelölt: 0
2023-02-08 01:37
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás