mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 7 elem 1 oldalon, 7 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Sándor, Tömösközi
;
Renáta, Németh
;
Alexandra, Farkas
;
Pálma, Szepesvári
Development of semi-automated macro- and micro-scale baking test
In: Carlos, Guzman (szerk.)
LACC/IGW, 13th International Gluten Workshop : Proceedings
Córdoba, Spanyolország :
UCO Press
(2019)
pp. 56-58. , 3 p.
Google scholar
Közlemény:32745906
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[32745906]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
2.
Renáta, Németh
;
Ágnes, Bánfalvi
;
András, Csendes
;
Sándor, Kemény
;
Sándor, Tömösközi
Investigation of scale reduction in a laboratory bread-making procedure
: Comparative analysis and method development
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
79
pp. 267-275. , 9 p.
(2018)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:3294550
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 10 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 12 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 16 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3294550]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 10, Függő: 7, Nem jelölt: 0
3.
Tömösközi, S
;
Békés, F
Bread: Dough Mixing and Testing Operations
In: Caballero, B; Finglas, P; Toldrá, F (szerk.)
Encyclopedia of Food and Health
Amsterdam, Hollandia :
Elsevier Academic Press
(2016)
pp. 490-499. , 10 p.
DOI
Scopus
Közlemény:3025950
Egyeztetett
Forrás
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 0 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 6 | DOI jelölt: 6
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[3025950]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 0, Függő: 6, Nem jelölt: 0
4.
Haraszi, R
;
Gras, PW
;
Tomoskozi, S
;
Salgo, A
;
Bekes, F
Application of a micro z-arm mixer to characterize mixing properties and water absorption of wheat flour
CEREAL CHEMISTRY
81
:
5
pp. 555-560. , 6 p.
(2004)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:1242921
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 38
| Független: 17 | Függő: 21 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 28 | Scopus jelölt: 35 | WoS/Scopus jelölt: 35 | DOI jelölt: 33
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[1242921]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 38, Független: 17, Függő: 21, Nem jelölt: 0
5.
Juhász, A
;
Larroque, OR
;
Tamás, L
;
Hsam, Slk
;
Zeller, FJ
;
Békés, F
;
Bedő, Z
Bánkúti 1201 - an old Hungarian wheat variety with special storage protein composition
THEORETICAL AND APPLIED GENETICS
107
:
4
pp. 697-704. , 8 p.
(2003)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Teljes dokumentum
Közlemény:4934
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
|
Hibás
Nyilvános idéző összesen: 73
| Független: 49 | Függő: 24 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 51 | Scopus jelölt: 56 | WoS/Scopus jelölt: 61 | DOI jelölt: 52
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[4934]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 73, Független: 49, Függő: 24, Nem jelölt: 0
6.
Bekes, F
;
Gras, PW
;
Anderssen, RS
;
Appels, R
Quality traits of wheat determined by small-scale dough testing methods
AUSTRALIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL RESEARCH
52
:
11-12
pp. 1325-1338. , 14 p.
(2001)
DOI
WoS
Közlemény:1242907
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 32
| Független: 18 | Függő: 14 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 32 | Scopus jelölt: 16 | WoS/Scopus jelölt: 32 | DOI jelölt: 32
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[1242907]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 32, Független: 18, Függő: 14, Nem jelölt: 0
7.
Tömösközi, S
;
Varga, J
;
Gras, CW
;
Rath, C
;
Salgó, A
;
Nánási, J
;
Fodor, D
;
Békés, F
Scale down possibilities in development of dough testing methods
In: Shewry, PR; Tatham, AS (szerk.)
Wheat Gluten : 7th International Wheat Gluten Workshop
Cambridge, Egyesült Királyság / Anglia :
Royal Society of Chemistry (RSC)
(2000)
568 p.
pp. 321-325. , 5 p.
DOI
WoS
Közlemény:1244725
Egyeztetett
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 0 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 4
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[1244725]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 0, Függő: 5, Nem jelölt: 0
2023-09-21 18:25
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás