mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 7 elem 1 oldalon, 7 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Török, K
;
Hajas, L
;
Bugyi, Zs
;
Balázs, G
;
Tömösközi, S
Investigation of the effects of food processing and matrix components on the analytical results of ELISA using and incurred gliadin reference material candidate
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
44
:
3
pp. 390-399. , 10 p.
(2015)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2733422
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 8 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 11 | Scopus jelölt: 19 | WoS/Scopus jelölt: 19 | DOI jelölt: 19
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2733422]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 8, Függő: 11, Nem jelölt: 0
2.
Török, K
;
Horváth, V
;
Horváth, Á
;
Hajas, L
;
Bugyi, Zs
;
Tömösközi, S
Investigation of incurred single- and multi-component model food matrices for the determination of food proteins triggering allergy and coeliac disease
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
239
:
6
pp. 923-932. , 10 p.
(2014)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2733421
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 18
| Független: 13 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 15 | Scopus jelölt: 18 | WoS/Scopus jelölt: 18 | DOI jelölt: 17
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2733421]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 18, Független: 13, Függő: 5, Nem jelölt: 0
3.
Bugyi, Zsuzsanna
;
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Adonyi, Zsanett
;
Popping, Bert
;
Tömösközi, Sándor
Comparative study of commercially available gluten ELISA kits using an incurred reference material
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
5
:
1
pp. 79-87. , 9 p.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2691926
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 37
| Független: 26 | Függő: 11 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 30 | Scopus jelölt: 34 | WoS/Scopus jelölt: 35 | DOI jelölt: 34
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2691926]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 37, Független: 26, Függő: 11, Nem jelölt: 0
4.
Zsuzsanna, Bugyi
;
Kitti, Török
;
Lívia, Hajas
;
Zsanett, Adonyi
;
Roland, E Poms
;
Bert, Popping
;
Carmen, Diaz-Amigo
;
Sandra, Kerbach
;
Sándor, Tömösközi
Development of incurred reference material for improving conditions of gluten quantification
JOURNAL OF AOAC INTERNATIONAL
95
:
2
pp. 382-387. , 6 p.
(2012)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2684960
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 27
| Független: 15 | Függő: 12 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 18 | Scopus jelölt: 27 | WoS/Scopus jelölt: 27 | DOI jelölt: 26
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2684960]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 27, Független: 15, Függő: 12, Nem jelölt: 0
5.
Bugyi, Zs ✉
;
Nagy, J
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Tömösközi, S
Towards development of incurred materials for quality assurance purposes in the analysis of food allergens
ANALYTICA CHIMICA ACTA
672
:
1-2
pp. 25-29. , 5 p.
(2010)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Google scholar
Közlemény:2656689
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 9 | Függő: 8 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 9 | Scopus jelölt: 15 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2656689]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 9, Függő: 8, Nem jelölt: 0
6.
Valery, Dumont
;
Sandra, Kerbach
;
Roland, Poms
;
Phil, Johnson
;
Clare, Mills
;
Bert, Popping
;
Sandor, Tömösközi
;
Philippe, Delahaut
Development of milk and egg incurred reference materials for the validation of food allergen detection methods
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
2
:
4
pp. 208-215. , 8 p.
(2010)
DOI
WoS
Scopus
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2661333
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 29
| Független: 21 | Függő: 8 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 27 | Scopus jelölt: 28 | WoS/Scopus jelölt: 29 | DOI jelölt: 28
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2661333]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 29, Független: 21, Függő: 8, Nem jelölt: 0
7.
Sandra, Kerbach
;
Anton, J Alldrick
;
René, W R Crevel
;
Lilla, Dömötör
;
Audrey, DunnGalvin
;
E N, Clare Mills
;
Sylvia, Pfaff
;
Roland, E Poms
;
Bert, Popping
;
Sándor, Tömösközi
Managing food allergens in the food supply chain - viewed from different stakeholder perspectives
QUALITY ASSURANCE AND SAFETY OF CROPS & FOODS
1
:
1
pp. 50-60. , 11 p.
(2009)
DOI
WoS
Scopus
Google scholar
Google scholar hash
Közlemény:2661334
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 54
| Független: 40 | Függő: 14 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 32 | Scopus jelölt: 38 | WoS/Scopus jelölt: 39 | DOI jelölt: 39
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2661334]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 54, Független: 40, Függő: 14, Nem jelölt: 0
2023-09-23 05:36
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás