1.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 41 : 1 pp. 37-42. , 6 p. (2003)
Közlemény:1003074 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 254 | Független: 250 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 113 | Scopus jelölt: 130 | WoS/Scopus jelölt: 145 | DOI jelölt: 138 (Nem nyilvános: 1)
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1003074] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 254, Független: 250, Függő: 4, Nem jelölt: 0
2.
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 33 : 2 pp. 112-116. , 5 p. (2001)
Közlemény:1003078 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 70 | Független: 64 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 26 | Scopus jelölt: 42 | WoS/Scopus jelölt: 43 | DOI jelölt: 46
Nyilvános idéző+említés összesen: 71 | Független: 65 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1003078] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 70, Független: 64, Függő: 6, Nem jelölt: 0
Nyilvános idéző+említés összesen: 71, Független: 65, Függő: 6, Nem jelölt: 0
3.
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY 66 : 2 pp. 249-254. , 6 p. (2001)
Közlemény:1003080 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 66 | Független: 48 | Függő: 18 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 26 | Scopus jelölt: 36 | WoS/Scopus jelölt: 36 | DOI jelölt: 32
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[1003080] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 66, Független: 48, Függő: 18, Nem jelölt: 0
4.
Brumbauer, A ; Reczey, K
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 28 : 4 pp. 361-370. , 10 p. (1999)
Közlemény:2636760 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 7 | Független: 6 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 7 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2636760] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 7, Független: 6, Függő: 1, Nem jelölt: 0
2025-11-18 17:05