1.
FOOD TECHNOLOGY AND BIOTECHNOLOGY 41 : 1 pp. 37-42. , 6 p. (2003)
Közlemény:1003074 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 230 | Független: 226 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 91 | Scopus jelölt: 113 | WoS/Scopus jelölt: 124 | DOI jelölt: 113
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1003074] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 230, Független: 226, Függő: 4, Nem jelölt: 0
2.
LETTERS IN APPLIED MICROBIOLOGY 33 : 2 pp. 112-116. , 5 p. (2001)
Közlemény:1003078 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 65 | Független: 59 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 24 | Scopus jelölt: 38 | WoS/Scopus jelölt: 38 | DOI jelölt: 41
Nyilvános idéző+említés összesen: 66 | Független: 60 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1003078] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 65, Független: 59, Függő: 6, Nem jelölt: 0
Nyilvános idéző+említés összesen: 66, Független: 60, Függő: 6, Nem jelölt: 0
3.
BULLETIN OF ENVIRONMENTAL CONTAMINATION AND TOXICOLOGY 66 : 2 pp. 249-254. , 6 p. (2001)
Közlemény:1003080 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 60 | Független: 42 | Függő: 18 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 21 | Scopus jelölt: 28 | DOI jelölt: 23
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1003080] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 60, Független: 42, Függő: 18, Nem jelölt: 0
4.
Brumbauer, A ; Reczey, K
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 28 : 4 pp. 361-370. , 10 p. (1999)
Közlemény:2636760 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 7 | Független: 6 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 7 | DOI jelölt: 3
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[2636760] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 7, Független: 6, Függő: 1, Nem jelölt: 0
2021-04-18 07:31