1.
Dalmadi, I ; Rapeanu, G ; Van, Loey A ; Smout, C ; Hendrickx, M
JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY 30 pp. 56-76. , 21 p. (2006)
Közlemény:1998894 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Nyilvános idézők összesen: 65 Független: 64 Függő: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1998894] [Admin láttamozott]
Független idéző: 64, Függő idéző: 1, Nem vizsgált idéző: 0, Összes idéző: 65
2.
BIOCHIMICA ET BIOPHYSICA ACTA-PROTEINS AND PROTEOMICS 1595 : 1-2 pp. 11-29. , 19 p. (2002)
Közlemény:1306000 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Nyilvános idézők összesen: 280 Független: 261 Függő: 19 Idézett közlemények száma: 5
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos[1306000] [Érvényesített]
Független idéző: 261, Függő idéző: 19, Nem vizsgált idéző: 0, Összes idéző: 280
2020-09-30 05:26