mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 348 elem 35 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Ardoin, Ryan
;
Marx, Brian D.
;
Boeneke, Charles
;
Prinyawiwatkul, Witoon
Effects of cricket powder on selected physical properties and US consumer perceptions of whole‐wheat snack crackers
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
2021
Paper: ijfs.15032
(2021)
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:31964133
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31964133]
[Nyilvános]
2.
Olatunde, Oladipupo Odunayo
;
Benjakul, Soottawat
;
Huda, Nurul
;
Zhang, Bin
;
Deng, Shanggui
Ethanolic Noni ( Morinda citrifolia L.) leaf extract dechlorophyllised using sedimentation process: Antioxidant, antibacterial properties and efficacy in extending the shelf‐life of striped catfish slices
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Early View
pp. &-&.
(2021)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31831758
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31831758]
[Nyilvános]
3.
Ashaolu, T.J.
Emerging applications of nanotechnologies to probiotics and prebiotics
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
56
:
5
Paper: DOI: 10.1111/ijfs.15020
(2021)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:31906950
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31906950]
[Admin láttamozott]
4.
Ruedt, Chiara
;
Gibis, Monika
;
Barbut, Shai
;
Weiss, Jochen ✉
Colour change with longitudinal compression supports hypothesis of multilayer interference as cause for meat iridescence
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
56
:
1
pp. 250-258. , 9 p.
(2021)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31419878
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31419878]
[Admin láttamozott]
5.
Li, Xinzhi
;
Lee, Pin-Rou
;
Taniasuri, Fransisca
;
Liu, Shao-Quan ✉
Effect of lactic acid bacterial fermentation on amino acids and volatile compounds of pork trimming hydrolysate
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 12 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31443017
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31443017]
[Egyeztetett]
6.
Wu, Zhen ✉
;
Li, Hong ✉
;
Luo, Yang
;
Chen, Gang
;
Li, Juan
;
Wang, Yongde
;
Yang, Yong
;
Tan, Hongjun
Insights into the structural characterisations, bioactivities and their correlations with water-soluble polysaccharides extracted from different pomelo (Citrus maxima Merr.) tissues
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, 13 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:31436101
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31436101]
[Egyeztetett]
7.
Honfozo, L.
;
Adinsi, L.
;
Bouniol, A.
;
Adetonah, S.
;
Forsythe, L.
;
Kleih, U.
;
Hounhouigan, J.D.
;
Fliedel, G.
;
Akissoe, N.H. ✉
Boiled yam end-user preferences and implications for trait evaluation
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
in press
p. in press
(2020)
DOI
Scopus
Közlemény:31409594
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31409594]
[Nyilvános]
8.
Yücetepe, Aysun
;
Altin, Gokce
;
Özçelik, Beraat
A novel antioxidant source: evaluation of in vitro bioaccessibility, antioxidant activity and polyphenol profile of phenolic extract from black radish peel wastes ( Raphanus sativus L. var. niger ) during simulated gastrointestinal digestion
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
online
Paper: ijfs.14494
(2020)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:31168890
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31168890]
[Nyilvános]
9.
Pansai, Nattha
;
Chakree, Korawan
;
Takahashi, Yupanqui Chutha
;
Raungrut, Pritsana
;
Yanyiam, Niracha
;
Wichienchot, Santad
Gut microbiota modulation and immune boosting properties of prebiotic dragon fruit oligosaccharides
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
55
pp. 55-64. , 10 p.
(2020)
Közlemény:31097498
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31097498]
[Admin láttamozott]
10.
Wen, Le
;
Zhang, Zhihang
;
Zhao, Ming
;
Senthamaraikannan, Ramsankar
;
Padamati, Ramesh Babu
;
Sun, Da‐Wen
;
Tiwari, Brijesh K.
Green Extraction of Soluble Dietary Fibre from Coffee Silverskin: Impact of Ultrasound/Microwave‐Assisted Extraction
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
Paper: ijfs.14477
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:31015880
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
|
Hibás
Idézett közlemények száma: 1
Folyóiratcikk/Szakcikk (Folyóiratcikk)/Tudományos
[31015880]
[Nyilvános]
2021-04-15 06:39
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás